Salma Hayek, aniversare în bikini. De ziua ei, la 56 de ani, a purtat un costum de baie neîncăpător pentru formele ei

Salma Hayek, aniversare în bikini. De ziua ei, la 56 de ani, a purtat un costum de baie neîncăpător pentru formele ei
Citeste mai mult despre: Salma Hayek, costum de baie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 03 Septembrie 2022
Data actualizare: 05 Septembrie 2022
Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Salma Heyek și-a serbat ziua de naștere în costum de baie. Vedeta a împlinit 56 de ani și a sărbătorit dansând bucuroasă pe o barcă de viteză.

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, în două piese, neîncăpător pentru formele ei generoase, Salma Hayek s-a declarat “recunoscătoare” pentru ceea ce a realizat până acum în viață. “La mulți ani mie cu ocazia împlinirii a 56 de ani”, a scris Salma pe Instagram.

Printre vedetele care au felicitat-o pe Instagram – Blake Lively, Drake -  a fost și Andreea Esca :) 

Soția miliardarului  François-Henri Pinault pare într-o formă fizică excepțională. Actrița s-a aflat toată vara în Italia, acolo unde a filmat o noua peliculă în regia Angelinei Jolie.

Actrița a vorbit, în cadrul emisiunii Red Table Talk, despre simptomele menopauzei pe care le experimentează de aproape 10 ani. 

Pe lângă schimbările de dispoziție și bufeuri, Salma a mărturisit că sânii ei au crescut ”foarte mult” de-a lungul anilor, atât de mult încât a început să sufere de dureri de spate, iar oamenii sunt convinși că și-a făcut operație estetică. 

„Sunt una dintre acele femei căreia, dacă ia în greutate, rămâne însărcinată sau e la menopauză, îi cresc sânii continuu”.

Pentru că decolteul ei a devenit din ce în ce mai generos de-a lungul anilor, oamenii au speculat că și-ar fi pus implanturi mamare. 

”Îi înțeleg perfect. Sânii mei era mult mai mici. La fel și restul trupului meu”, a adăugat ea. 

Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu magnatul din industria frumuseții Francois-Henri Pinault (59 de ani). Francezul deține Kering, o multinațională specializată în producția de bunuri de lux, și are o avere de circa 7 miliarde de dolari. Încă de atunci, Salma Hayek a fost suspectată că s-a căsătorit cu miliardarul francez din interes și nu a reușit să convingă prea multă lume că între ei e o dragoste sinceră.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies