Sandra Mutu, o soție discretă și o mămică dedicată. Cum s-a transformat vedeta de când are un fiu

Sandra Mutu, o soție discretă și o mămică dedicată. Cum s-a transformat vedeta de când are un fiu
Citeste mai mult despre: sandra mutu, Adrian Mutu, Tiago,
Autor: Doina Goanta
Data: 21 August 2019
Sandra, soția lui Adrian Mutu, s-a transformat mult de când este mămică. Fosta Miss România este cât se poate de discretă, evită evenimentele mondene și pune pe primul loc familia. Sandra și Adrian Mutu au împreună un băiețel, pe Tiago, în vârstă de doi ani. 

“Tiago mi-a transformat viața, și pe mine ca om, și asta e doar începutul, sunt convinsă”, spunea Sandra Mutu într-un interviu. 

Deși nu mai pozează în reviste și nici la televizor nu mai apare, Sandra poate fi urmărită de fanii ei pe rețelele de socializare. Fostul model are un cont incendiar pe Instagram. Sandra postează atât poze de familie, cât și imagini în bikini, demne de un pictorial Victoria’s Secret.

Sandra Mutu mărturisea că cel mai mult îi place să își petreacă timpul liber alături de soțul său. Cei doi au în plan și un al doilea copil, însa îl vor face la momentul potrivit. “Eu sunt pasionată de viață, îmi place să simt că trăiesc. Timpul liber îl petrec cu Adi, poate sună ciudat, dar așa e, pur și simplu mă bucur de soțul meu, pe mine asta mă face fericită. Ne putem distra foarte tare în doi sau putem pur și simplu să stam în pat și să ne uitam la un serial sau un film, depinde de moment”, spunea Sandra Mutu într-un interviu pentru mamapentrudoi.ro.


Tânăra în vârstă de 25 de ani a renunțat la cariera de model, însă pozele pe care le postează pe Instagram par că ar din cadrul unei sedinte foto profesioniste. “Titlul de Miss Romania a fost ceea ce mi-am dorit încă de mică. M-am simțit satisfăcută, fericită, a fost momentul când mi-am atins target-ul, era maximum ce puteam obține în România. După ce am ieșit câștigătoare, la scurt timp am și încheiat orice legătură cu lumea modei, scopul mi-l atinsesem, pe mine oricum nu m-a fascinat vreodată podiumul”, spunea Sandra în același interviu.

Vezi și imagini de când cei doi s-au căsătorit:

FULLSCREEN
Sandra Mutu, o soție discretă și o mămică dedicată. Cum s-a transformat vedeta de când are un fiu
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO