Schimbare spectaculoasa de look pentru Daenerys Targaryen. Cum arata acum actrita Emilia Clarke

Schimbare spectaculoasa de look pentru Daenerys Targaryen. Cum arata acum actrita Emilia Clarke
Data: 20 Septembrie 2017
Emilia Clarke, frumoasa actrita care o a joaca pe Daenerys Targaryen in "Game of Thrones", i-a pus pe jar pe fanii serialului cand le-a aratat o poza cu noua nuanta in care si-a vopsit parul. 

Vedeta pe care telespectatorii o recunosc datorita suvitelor lungi si aproape albe pe care le etaleaza in "Game of Thrones" a apelat la o schimbare de look extrem de populara in randul celebritatilor de la Hollywood.

Emilia si-a vopsit parul intr-o nuanta de blond, care i-a incantat pe fani. Conform celor de la HarperBazar.com, actrita arata acum ca o adevarata Khaleesi. Aceasta decia a indeplinit visul multor admiratori, care au visat ca Daenerys Targaryen sa adopte acelasi look si in viata reala. 

Stilistii care s-au ocupat de schimbarea de look a vedetei sunt Kevin Alexander si Candice Banks, cei care se ocupa de transformarea Emiliei din Mama Dragonilor in serialul Game of Thrones. 

In poza publicata pe Instagram, Emilia Clarke pare foarte incantata de modul in care arata acum. Fotografia a strans peste 1 700 000 de aprecieri in primele 19 ore de la publicare. 

Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO