Selena de la Candy, 9 ani de când s-a mutat în Anglia: “Asta e casa mea și cea mai bună țară pentru mine”

Selena de la Candy, 9 ani de când s-a mutat în Anglia: Asta e casa mea și cea mai bună țară pentru mine
Citeste mai mult despre: Elena Vasilache, Candy, Selena,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 22 Noiembrie 2021
Data actualizare: 30 Decembrie 2021
Ne amintim și acum, cu drag, piesele trupei Candy, de la începutul anilor 2000 și pe cele trei componente ale formației– Selena, Giulia Anghelescu și Claudia Pavel. Chiar dacă au trecut 20 de ani de atunci, fanii nu le-au uitat pe fetele care au scris istorie în muzica pop românească de după anii ’90.

Cu siguranță Selena avea mulți admiratori: blondă, simpatică și cu strungăreața ei emblematică, tânăra s-a făcut repede remarcată. Nu a stat însă mult timp în formație, pe care a părăsit-o după numai doi ani de la înființare. 

Pe numele ei real Elena Vasilache, Selena a părăsit țara, nu doar trupa Candy. Zilele trecute a anunțat pe Instagram că s-au împlinit 9 ani de când s-a mutat în Anglia.

“9 ani de când sunt în Londra și pare o eternitate. Cu siguranță asta este casa mea și este cea mai bună tară / oraș în care aș putea locui. Desigur, un loc în inima mea am și pentru București și Constanța, pentru familie și prieteni. Dar când sunt plecată, mereu mi se face dor de Richmond Bridge. 9 ani”, a scris Selena, în engleză, pe pagina ei de Instagram.

În vârstă de 35 de ani, Selena a renunțat la cariera muzicală, iar în prezent are un business în domeniul designului floral. Își promovează afacerea pe Instagram și pare că îi merge excelent.

Fumoasa blondă arată la fel de bine că întotdeauna, iar fanii care i-au rămas fideli o pot urmări în continuare pe rețelele de socializare.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies