Serialul FRIENDS pregătește o carte de bucate specială! Fanii vor putea găti rețetele personajelor favorite

Serialul FRIENDS pregătește o carte de bucate specială! Fanii vor putea găti rețetele personajelor favorite
Citeste mai mult despre: Friends, carte de bucate, serial,
Data: 25 Mai 2020
Episodul special din ”Friends”, care urma să apară la zece ani de la încheierea seriei de succes, trebuia să fie filmat în lunile martie-aprilie și ar fi fost programat spre difiuzare chiar în mai. 
Pandemia de Coronavirus a sistat, din păcate, toate filmările de la Hollywood. Dacă nu va veni un nou val al pandemiei, producătorii anunță reluarea filmărilor din toamnă. 
 
Până atunci, pentru a domoli nerăbdarea fanilor, se pregătește cartea de bucate “”Friends: The Official Cookbook”. Cartea de bucate va apărea pe piață la toamnă și va cuprinde toate rețetele amintite de-a lungul timpului în cele 236 de episoade. Cele mai apreciate vor fi cu siguranță rețetele pregătite de Ziua Recunoștiței de Monica Geller, un chef de succes,  dar și cartofii prăjiți ai lui Joey, renumita tartă cu carne a lui Rachel, "Laptele care se poate Mesteca" al lui Chandler, sandvișul lui Ross și “prăjiturile bunicii” marca Pheobe.  

Volumul va cuprinde 70 de rețete inspirate de episoadele ”Friends”, culese de Amanda Yee – un chef-bucătar din Oakland, California, și există deja în previzualizare pe Amazon.co.uk, unde se anunță a avea prețul de 20.84 de lire, ceea ce înseamnă 23, 84 de Euro la cursul zilei, 
 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2FOTO: GETTY

FULLSCREEN
Serialul FRIENDS pregătește o carte de bucate specială! Fanii vor putea găti rețetele talentatei Monica Geller
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO