VIDEO SOCANT! Ursul polar Knut cu cateva clipe inainte sa moara!

VIDEO SOCANT! Ursul polar Knut cu cateva clipe inainte sa moara!
Data publicarii: 22 Martie 2011
Data actualizare: 23 Martie 2011
Urs polar Knut a ajuns celebru dupa ce, la nastere, a fost respins de mama lui si a fost hranit cu biberonul de un ingrijitor de la gradina zoologica din Berlin. Dupa moartea lui neasteptata care a survenit, sambata, 19 martie, Knut va fi impaiat si expus la Muzeul de stiinte naturale din capitala Germaniei.

Lui Knut i s-a facut autopsia si in asteptarea rezultatelor se presupune ca acesta ar fi murit inecat in piscina din habitatul lui de la gradina zoologica, dupa ce a facut un infarct.

Functionari de la gradina zoologica au respins zvonurile conform carora Knut va fi ingropat alaturi de ingrijitorul si totodata “mama lui adoptiva”, Thomas Dorflein, care a murit de infarct in 2008, la varsta de 44 de ani.

Imaginea cu Knut mititel, pe cand avea cateva luni, agatat de cizmele “mamei lui adoptive” au facut inconjurul lumii si i-au induiosat pe toti iubitorii de animale.

Nici nu se putea o mai buna campanie publicitara!  De atunci incoace, milioane de turisti au vrut sa il intalneasca pe Knut. Dupa moartea lui, vizitatorii gradinii zoologice din berlin au adus flori si au plans evocandul pe Knut.

Chiar in ziua cand a murit, un vizitator l-a filmat pe Knut in tarcul lui. Dupa cum se vede, ursul este foarte nelinistit si dupa ce se tot invarteste, se prabuseste in bazin.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies