Simon Cowell mărturisește de unde ”a furat ideea” pentru Britain's Got Talent

Simon Cowell mărturisește de unde a furat ideea pentru Britain s Got Talent
Citeste mai mult despre: Simon Cowell, Britain's Got Talent,
Data publicarii: 18 Ianuarie 2019
Data actualizare: 18 Ianuarie 2019
Simon Cowell a dezvăluit recent că a furat ideea pentru Got Talent, precizând că show-ul va mai rula cel puțin 20 de ani de acum înainte.

Vorbind pentru The Paul McKenna Positivity Podcast mogulul de 59 de ani a mărturisit că a început să se gândească la ideea pentru Britain's Got Talent când viziona un alt show muzical și i-a trecut prin cap că, mai degrabă, ar prefera să audă un cățel cântând. 

Citește și: Un magician și un iluzionist i-au pus la grea încercare pe jurații America’s Got Talent. Care e mai bun?

Simona Cowell a explicat: ”O fost o idee care mi-a venit în bucătărie într-o zi, când mă uitam la o emisiune muzicală și o tipă tocmai măcelărea piesa Get Here by Olita Adams. M-am gândit că mai degrabă mi-ar plăcea să urmăresc o emisiune în care un cățel cântă. Și așa a apărut Got Talent. Apoi, de-a lungul unui an, am dezvoltat ideea și apoi am vândut proiectul. Aceasta emisiune va mai rezista încă 20 de ani”.

Simon Cowell mărturisește că nu-i place când rivalii săi din showbusiness au succes cu formatele lor TV și că îi place să se inspire din aceste emisiuni pentru propriile sale show-uri.

Vedem o emisiune concurentă și ne gândim: luăm un pic de aici și punem în emisiunile noastre”, a spus el. ”Sunt încă incredibil de competitiv. Când văd o emisiune concurentă că merge bine mă simt, fizic, rău. Nu-mi place când prietenilor mei le merge bine. Chiar nu-mi place. Invidia, într-un sens bun, este benefică. Dacă nu ești invidios pe concurență, nu ai șanse să câștigi”. 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies