Site-ul stirileprotv.ro, liderul site-urilor de stiri din Romania si in luna aprilie

Site-ul stirileprotv.ro, liderul site-urilor de stiri din Romania si in luna aprilie
Citeste mai mult despre: protv.ro, sport.ro, stirileprotv.ro,
Data: 06 Mai 2009
Site-ul www.stirileprotv.ro si-a consolidat pozitia de lider in Romania la categoria \"news\", pentru a doua luna consecutiv. Conform rezultatelor SATI, 1,226,693 de vizitatori unici au accesat site-ul celui mai urmarit program de stiri din Romania.

Pe locul al doilea, in aceeasi categorie, se claseaza site-ul www.libertatea.ro, cu 1.198.723 de vizitatori unici, urmat de www.realitatea.net, cu 1.197.450 si www.9am.ro cu 1.153.167, in timp ce www.cancan.ro ocupa a cincea pozitie, cu 1.076.965 de vizitatori unici. In clasamentul general, al tuturor site-urilor din Romania, www.stirileprotv.ro ocupa locul al saptelea.

In luna martie, Stirile Pro Tv au lansat campania sociala „Avem viata in singe!” al carei obiectiv era stringerea de semnaturi online pentru infiintarea Registrului National de Donatori Neinruditi. O luna mai tarziu, aproape 20.000 de vizitatori semnasera petitia stirileprotv.ro, fapt ce a contribuit substantial la decizia autoritatilor de a face operational registrul in luna septembrie a acestui an.

Cresterea spectaculoasa inregistrata de stirileprotv.ro s-a datorat si crearii unei sectiuni speciale dedicate Revolutiei din Moldova de la inceputul lunii aprilie. Astfel, stirileprotv.ro a fost singurul site din Romania care a transmis in direct imagini din focul evenimentelor de la Chisinau. Reporterii Pro Tv Chisinau au fost invitatii videochat-ului stirileprotv.ro, relatand de la fata locului ultimele informatii despre situatia din Moldova. In luna aprilie, printre invitatii singurului talk-show online din Romania s-au mai numarat si Marian Vanghelie, Catalin Dancu sau Petre Lificiu.

In clasamentul site-urilor de sport, locul intii in luna aprilei este ocupat de www.gsp.ro cu 1.272.510 de vizitatori unici, urmat indeaproape de www.sport.ro, cu 1.105.931 de unici si de www.prosport.ro cu 905.842 de vizitatori unici.

Tot luna trecuta, site-ul www.protv.ro a reusit performanta de a strange 1,002,874 de vizitatori unici, cel mai bun rezultat inregistrat din septembrie 2008, cand a avut loc separarea de www.stirileprotv.ro. Performanta a fost posibila si datorita subdomeniului dedicat celui mai urmarit show din Romania, Dansez pentru tine. Astfel, utilizatorii au avut posibilitatea sa-si incurajeze echipele favorite sau de sa revada cele mai spectaculoase dansuri ale sezonului.

Provenind din emisiuni precum „Dansez pentru tine”, programe de stiri inregistrate sau transmisiunile live de la Happy Hour, continutul video exclusiv s-a dovedit din nou un atu incontestabil al site-urilor noastre. Astfel, primul serial online din Romania, alice.protv.ro a strins, in luna aprilie 118.909  de vizitatori unici.

Acasatv.ro a reusit sa adune 644,074 de vizitatori unici, continuand rezultatele excelente obtinute in ultimele trei luni.Cifrele pe aprilie 2009 subliniaza suprematia a doi publisheri online pe piata din Romania: IBU ProTV si Active Soft, singurii care detin trei site-uri cu peste 1 milion de useri pe luna, restul companiilor rezumidu-se la cite un site cu astfel de rezultate.

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO