Slabire spectaculoasa pentru Chaz Bono. Cum arata acum fiica devenita fiu a lui Cher

Slabire spectaculoasa pentru Chaz Bono. Cum arata acum fiica devenita fiu a lui Cher
Data publicarii: 27 Iulie 2017
Data actualizare: 03 August 2017
Candva, Chaz Bono era complexat din cauza aspectului fizic si a faptului ca este transgender. Acum, fiul lui Cher este impacat din ambele puncte de vedere, iar imaginile pe care le publica pe conturile lui de pe retelele de socializare stau drept dovada a acestei afirmatii.

"Intotdeauna am simtit ca este ceva diferit la mine. Ma uitam la celelalte fete de varsta mea si observam ca nu am aceleasi pasiuni ca ele. Cand aveam 13 ani, am gasit un nume care sa ma descrie asa cum sunt. Am realizat ca sunt gay", spunea Chaz Bono, fiica devenita fiu a celebrei cantarete Cher.

Pentru ca nu se simtea bine in propria piele, la jumatatea lui 2008, a inceput procesul de tranzitie de la femeie la barbat. Schimbarea s-a finalizat in mai 2010, cand judecatoria din California a legalizat acest tip de interventii, dar si schimbarea numelui.

VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI.

In varsta de 47 de ani, fiul lui Cher s-a luptat multa vreme cu obezitatea, insa prin dieta si sport a reusit sa piarda in greutate nici mai mult, nici mai putin de 40 de kilograme, transformandu-se intr-o cu totul si cu totul alta persoana. Daca la scurt timp de la tranzitie etala un look plinut si prefera sa se fereasca de aparatele foto, acum chiar el face selfie-uri si le publica pe retelele de socializare.

In cele mai recente cadre, Chaz dmeonstreaza ca dieta pe care o tine inca da rezultate si ca arata mai bine ca niciodata:
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies