Smiley are o sosie în Jandarmerie. Cine e tânărul care îi seamănă izbitor

Smiley are o sosie în Jandarmerie. Cine e tânărul care îi seamănă izbitor
Autor: Dan Brumar
Data: 12 Noiembrie 2018
N-are niciun talent muzical, dar compensează prin dăruire pentru uniformă. Locotenentul Florentin Băloi e jandarmul pe care colegii îl strigă „Smiley”.

Mult mai celebrul Smiley are o sosie în Jandarmerie. Locotenentul Florentin Băloi, din cadrul detașamentului 6 Corabia, este adesea oprit pe stradă pentru a semna autografe și a face poze. Explicația e simplă: jandarmul seamănă izbitor cu Smiley, iar colegii și superiorii săi spun că ar putea cu ușurință să-i ia locul în orice videocplip. Mai greu cu cântatul, dar găsesc ei o soluție.

Cei doi s-au întâlnit față în față și s-au lăsat fotografiați împreună. Asemănarea este evidentă, iar acest lucru i-a determinat pe șefii jandarmului să posteze imaginea pe Facebook ca s-o vadă toată lumea. Ce zici? Seamănă?

Postarea nu a fost pe placul tuturor internauților, care s-au folosit de prilej pentru a-și aminti cum au fost agresați de jandarmi și fugăriți cu gaze bucureștenii care au protestat în Piața Victoriei pe 10 august.

„Diferența fiind, că unul gazează lacrimogen și altul cu fum și efecte speciale pe scenă nu?”

„Ăsta e bun la inundații! Ce bine arată cu o lopată în mână. De fapt același îndemn îl am și față de marea majoritate a colegilor dumnealui. La restabilirea ordinii publice în timpul protestelor sunt varză”.

FULLSCREEN
Smiley are o sosie în Jandarmerie. Cine e tânărul care îi seamănă izbitor
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO