Sofia Richie a devenit majoră. Ce cadou luxos a primit de la iubitul ei fiica lui Lionel Richie

Sofia Richie a devenit majoră. Ce cadou luxos a primit de la iubitul ei fiica lui Lionel Richie
Sofia Richie a sărbătorit în stil mare. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 August 2019
Data actualizare: 25 August 2019
Fiica celebrului muzician Lionel Richie a împlinit vârsta legală la care poate ieși de sub tutela părinților și a făcut-o în stil mare. Sâmbătă seară, manechina a dat o petrecere de pomină într-un club din Las Vegas, unde au venit toți prietenii ei apropiați.

Sofia Richie a împlinit 21 de ani și a sărbătorit cu multă șampanie, tort cu șapte etaje, confetti, băi în piscină și mult dans la XS Nightclub în Las Vegas. De la party nu au lipsit cele mai bune prietene ale sale, Anastasia Karanikolaou, Yris Palmer, Amber Asaly și Victoria Villarroel, care s-au dat în stambă sâmbătă seară.


Sofia Richie și prietenele ei. FOTO: Getty Images

Vezi mai multe fotografii de la party în GALERIA FOTO de mai jos!

Surpriza serii a fost cadoul de 220.000 de euro pe care iubitul ei, Scott Disick, l-a parcat în fața clubului: un bolid Aston Martin DB11. Mașina este un model nou de Aston Martin, ușor modificat față de modelul DB10, care a fost creat în doar 10 exemplare, exclusiv pentru filmul James Bond: Spectre.

Bolidul făcut cadou de Scott Disick. FOTO: Sofia Richie Instagram

Dar asta nu e tot. Scott Disick a considerat că o mașină nu e de ajuns, așa că i-a mai luat una: un Range Rover nou-nouț, în valoare de peste 100.000 de euro

Și fiindcă petrecerile nu mai sunt ce-au fost odată, Sofia Richie a plecat a doua zi cu avionul personal al lui Kylie Jenner într-o nouă aventură. Scott Disick este fostul iubit al lui Kourtney Kardashian, cu care are trei copii, astfel că există o explicație pentru prietenia Sofiei cu familia Kardashian-Jenner.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies