"Spartacus: Zeii arenei" incinge spiritele la ProTV. De luni pana joi, de la 23:05

Data publicarii: 01 August 2014
Data actualizare: 01 August 2014
In fiecare zi, de luni pana joi, "Spartacus: Zeii arenei" (“Spartacus: Gods of the Arena”) va fi difuzat de la 23:05, la ProTV. 

Cu mult inainte ca Spartacus sa-si invinga primul adversar, sute de gladiatori au purtat lupte in nisipul aceleiasi arene. "Spartacus: Zeii Arenei” spune povestea campionului original al Casei Batiatus, si anume Gannicus, care a luptat in niste vremuri mult mai nemiloase ca Spartacus, cand onoarea abia isi gasea locul in arena.

Casa lui Batiatus este in crestere, prin stralucirea lui Gannicus campionul infam, a carui cunostinte de manuire a sabiei este egalata doar de setea acestuia pentru vin si femei. Acestea sunt vremurile asteptate de Batiatus inca din tineretile sale. Gata sa-l rastoarne pe tatal sau si sa preia controlul, el nu se da in laturi de a trada pe oricine, pentru a se asigura ca gladiatorii sai sunt la cea mai mare cerere.

Dar el va avea de partea sa pe sotia lui Lucretia, loiala si calculata, pentru orice viclesug ce va aparea, bazandu-se pe talentele prietenului ei seducator, Gaia atunci cand are nevoie. Impreuna, ei nu se vor opri de la nimic pentru a insela masele, a prelua puterea, si a stoarce de sange pe Capua in acest indraznet prequel, extrem de anticipat la "Spartacus: Blood and Sand" ce spune povestea unui campion original al Casei lui Batiatus.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies