Spectacol impresionant. Cel mai mare foc de artificii din toate timpurile, din lume: VIDEO

Spectacol impresionant. Cel mai mare foc de artificii din toate timpurile, din lume: VIDEO
Data: 11 Noiembrie 2012
Kuweitul a intrat in Cartea Recordurilor Guiness dupa celebrarea jubileului de aur al Constitutiei tarii cu ajutorul celui mai mare foc de artificii din toate timpurile.

Capitala tarii a fost iluminata de 77.282 de artificii care au fost lansate pe parcursul a 60 de minute si au costat 15 milioane de dolari, scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Citește și

Un reprezentant al Cartii Recordurilor Guiness a anuntat ca tara a realizat un record mondial, la finalul reprezentatiei urmarite de zeci de mii de oameni.

Uriasul foc de artificii a marcat 50 de ani de la ziua in care emirul Abdullah al-Salem al-Sabah a anuntat ca Kuweitul a devenit prima tara araba din golf cu Constitutie si Parlament.

Mii de artificii au luminat cerul din Kuweit si au fost urmarite de zeci de mii de oameni, majoritatea acestora imortalizand momentele cu ajutorul telefoanelor mobile.

In ultimii 50 de ani, Parlamentul a fost dizolvat de noua ori si unele articole din Constitutie au fost anulate pentru a suspenda Parlamentul timp de 11 ani.

FULLSCREEN
Spectacol impresionant. Cel mai mare foc de artificii din toate timpurile, din lume: VIDEO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies