Spune ca este singurul om din lume care poate face asta cu un Cub Rubik. Numarul care imbina perfect magia cu gandirea matematica

Spune ca este singurul om din lume care poate face asta cu un Cub Rubik. Numarul care imbina perfect magia cu gandirea matematica
Citeste mai mult despre: Got Talent, cub Rubik, Jurati, Simon Cowell,
Data publicarii: 12 Iulie 2016
Data actualizare: 12 Iulie 2016
Majoritatea reprezentatiilor de pe scenele show-urilor Got Talent din intreaga lume sunt dedicate momentelor artistice, juratii vazand nenumarate talente vocale. Cubul Rubik a devenit insa o noua pasiune in randul tinerilor.

Totul devine extrem de interesant in momentul in care concurentul din filmuletul de mai jos se numeste pe sine "magician al Cubului Rubik", facandu-i astfel pe jurati sa-l priveasca cu indoiala, dar extrem de curiosi.

Steven Brundage este numele celui care i-a facut pe jurati, dar mai ales pe Simon Cowell, cunoscut ca fiind cel mai strict jurat, sa ramana, la propriu, cu gura cascata de uimire.

Desi la inceput totul pare o gluma bine pusa la punct, finalul ii aduce concurentului ropote de aplauze si o intreaga sala de  oameni ridicati in picioare si admirandu-l.

Vezi si tu numarul ingenios in videoclipul de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies