#StaiAcasa și câștigă premii cu Penny și Ce spun românii!

#StaiAcasa și câștigă premii cu Penny și Ce spun românii!
Cabral Ibacka, gazda emisiunii „Ce spun românii”
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Aprilie 2020
Data actualizare: 04 Mai 2020
Dacă #staiacasa nu înseamnă că nu faci nimic. Ba, suntem siguri, ești mai creativ decât ai fost vreodată. Tocmai de aceea, Penny Market România și Ce spun românii îți recompensează ingeniozitatea de care dai dovadă în izolare.

Da, ai ghicit! Avem un concurs și, judecând după vremurile pe care le trăim, îl meriți din plin. Ce ai de făcut? În primul rând să notezi acest două cuvinte: Festivalul Sufrageria. Aceasta este tema de concurs pe care trebuie să o respecți. 

Așa că ești liber să ne arăți și nouă ce faci tu în izolare, ce pasiuni vechi ai regăsit de când stai acasă, ce talente ascunse ți-ai descoperit de când România a fost consemnată la domiciliu.

Realizează un scurt video cu tine (dacă nu ai deja așa ceva), care să respecte tema dată, urcă-l în site-ul romaniideacasa.protv.ro și completează formularul de concurs! Ai timp până joi, 30 aprilie 2020.

Vrei nițică inspirație? Vezi ce a făcut Pavel Bartoș în izolare! Sau, poate, te inspiră Diana Bulimar. Vezi tu!

Ține minte! Ca să te numeri printre câștigători, trebuie să-i intri în grații lui Cabral, fiindcă el va viziona toate filmulețele și va stabili care sunt cele mai reușite.

Ce poți câștiga: vouchere în valoare de 500 de lei, pentru cumpărături în magazinele Penny. Concursul se desfășoară săptămânal și vor fi selectați 3 câștigători pe săptămână.

Fiecare provocare săptămânală va fi lansată de Cabral, LIVE, pe pagina lui de Facebook. Așa că fii cu ochii pe el!

Mult succes și felicitări că stai acasă pentru a-i proteja pe cei dragi!
VIDEO PROTVPLUS.RO

STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies