Ștefan Mandachi, postare de mii de like-uri, cu reacții surprinzătoare

Ștefan Mandachi, postare de mii de like-uri, cu reacții surprinzătoare
Citeste mai mult despre: Stefan Mandachi, Facebook, mesaj,
Data publicarii: 03 August 2021
Data actualizare: 03 August 2021
Pe Facebook, Ștefan Mandachi a postat o poză de la mare în care purta o șapcă pe care scria PATRON; referire la o platformă de educație antreprenorială pe care o manageriază, cu nume similar. 
Fotografia a suscitat și o conversație savuroasă între Ștefan și Gina Bradea, cunoscuta vloggeriță din domeniul culinar:

"Gina Bradea: Pe unde-mi umbli, pocitanie? Pupă mama Gina baietul cel frumos! 

Ștefan Mandachi: Umblu dezlegat mommy


Ștefan Mandachi: Sunt cuminte că un pui de dac

Gina Bradea: Pui de drac îmi eșți matale, nu dac ???? Repet ce-ti spun de fiecare dată când ne vedem: să mai fie măcar 1000 că ține, țară asta își revine. Încă mai sper..."


 
Mandachi a atras atenția în repetate rânduri cu diferite declarații și postări. Una dintre cele mai recente afirmații a fost în podcastul Acasă la Măruță, când a spus că are mai multe iubite:
 
“Eu sper să nu mă însor niciodată! De ce m-aș însura? Copii poți să faci și fără să fii căsătorit. Am avut mutiple relații, mai lungi sau mai scurte. Până acum nu s-a dovedit că o femeie poate să împlinească un bărbat cu totul. Da, am mai multe iubite. Dacă nu am o relație clasică, pot să am câte iubite vreau eu. Pentru că tot ce e clasic, e contaminat cu ipocrizie.”

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies