Stella Litou se alatura echipei PRO TV in calitate de Director Programe 

Stella Litou se alatura echipei PRO TV in calitate de Director Programe
Citeste mai mult despre: Stella Litou, director, echipa,
Data publicarii: 05 Ianuarie 2015
Data actualizare: 05 Ianuarie 2015
Incepand din ianuarie 2015, Stella Litou este noul Director Programe PRO TV. Stella este un profesionist cu peste 18 ani de experienta in programare si productie media, fiind o cunoscatoare a specificului si caracteristicilor din zona balcanica. Ea va fi responsabila de implementarea cu succes a grilei de programe in 2015, un an plin de noutati si inovatie in materie de programe, formate si strategie de programare.  

Stella Litou are o experienta vasta, pozitia ocupata inainte de a se alatura echipei PRO TV fiind cea de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria. In aceasta functie Stella a avut responsabilitati precum dezvoltarea strategiei de programare TV si digital, planificarea si strategia anuala, dezvoltarea planului de afaceri si a structurii de business relevanta pentru strategia grupului. 

Timp de doi ani a fost Director de Programe la Alpha TV Grecia, parte a grupului RTL si alti doi ani Development Producer Alpha TV. Stella a condus numeroase proiecte in domenii variate, de la On Air Promotions si Research and Development, la productia de programe zilnice.  Anterior, a fost Head of Programming la SKAI Television in Grecia (2009-2010), Development and Co-productions Executive la SKAI Television (2007-2009), Co-productions and Acquisitions Executive la ERT S.A. Television, parte a Hellenic Broadcasting Corporation (2006-2007), Head of Development and Acquisitions la Great British Films Group UK (2002-2006). 

De asemenea, Stella a facut parte in calitate de expert din juriul unor festivaluri de prestigiu, precum Digital Film Festival din Paris sau Northern Lights Film Festival din Newcastle, UK.

“Ii urez bun venit in echipa PRO TV noii noastre colege, Stella Litou. Suntem incantati sa consolidam echipa noastra de profesionisti care impartasesc pasiunea de a lucra pentru televiziunea lider din Romania cu persoane valoroase, precum este ea. Experienta si expertiza ei vor veni in sprijinul misiunii si indeplinirii obiectivelor PRO TV, iar impreuna cu aportul sau vom inova inca o data modul in care romanii se uita la televizor.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

“Este o mare provocare sa ma alatur televiziunii numarul 1 din Romania si sa imi aduc contributia in consolidarea acestui brand puternic, cu fiecare nou sezon. Un portofoliu excelent de programe – formate de top existente, alaturi de formate noi inovatoare reprezinta o baza puternica pentru construirea succesului viitor. Sa incepem treaba si sa demonstram ca inovatia este o misiune in derulare!”, a spus Stella Litou. 

PRO TV – Gandeste liber!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies