Suma uriasa de bani pe care o incaseaza Dwayne Johnson dintr-o singura postare pe Instagram

Suma uriasa de bani pe care o incaseaza Dwayne Johnson dintr-o singura postare pe Instagram
Data publicarii: 11 Mai 2018
Data actualizare: 11 Mai 2018
Dwayne Johnson se bucura de un succes rasunator in industria cinematografica, iar acest lucru se materializeaza in incasari uriase. Conform celor de la Unilad, actorul castiga sume uriase de bani doar din postarile pe care le face pe Instagram.

In 2016, The Rock a fost desemnat cel mai bine platit actor din industrie. La acea vreme, actorul din Fast&Furious era posesorul unei averi de peste 64 de milioane de Dolari.

La finalul anului 2017, Dwayne Johnson si-a rotunjit veniturile, insa a trecut pe locul secund al clasamentului realizat de publicati Forbes. Cu o avere de 68 de milioane de Dolari, Mark Wahlberg si-a adjudecat prima pozitie a clasamentului celor mai bogati actori din anul 2017. 

O parte din aceasta suma fabuloasa provine si din activitatea pe care The Rock o desfasoara in mediul online. Conform Unilad, actorul primeste 1 milion de Dolari pentru o singura postare pe contul sau de Instagram. 

Cu 104 milioane de urmaritori pe aceasta retea de socializare, The Rock se poate lauda ca are o baza de fani foarte activa. Postarile pe care le face strang milioane de like-uri si vizualizari, iar acest succes se traduce prin vizibilitate si potential de viralizare pentru casele de productie si alte brand-uri celebre.Datorita succesului inregistrat de filme precum "Fast and Furious" si "Jumanji: Welcome to the Jungle", "The Rock" a obtinut un salariu de 20 de milioane de dolari pentru rolul din "Red Notice" (2020).VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies