Sunt tineri si nelinistiti de 45 de ani. Cum arata acum actorii din serialul preferat al romanilor

18 Aprilie 2018, 13:14

Sunt tineri si nelinistiti de 45 de ani. Cum arata acum actorii din serialul preferat al romanilor
Serialul preferat al romanilor, „Tanar si nelinistit“, a implinit, pe 26 martie, 45 de ani de la primele filmari. Va intrebati cum arata actorii? Timpul a trecut frumos peste indragitii actori. Cu ocazia aniversarii, producatorii si echipa au dat o mare petrecere in studiourile de la CBS.

45 de ani, asta este intr-adevar extraordinar”, spune actorul Peter Bergman (Jack Abbott)

Tanar si nelinistit“ a fost difuzat de PRO TV inca din 1996 si are o multime de premii castigate, peste 200 si peste 500 de nominalizari, fiind cel mai longeviv serial in viata, cotat la categoria "telenovele" americane. 

Inca o petrecere in cinstea noastra nu poate decat sa ma bucure. Asta inseamna ca suntem in continuare cei mai tari. Sunt cu adevarat onorat sa fac parte din aceasta echipa longeviva, legendara, si astfel de evenimente imi amintesc cat de norocos sunt”, spune Bryton James (Devon Hamilton)

Eric Braeden, Michelle Stafford, Melody Thomas Scott, Peter Bergman sau Sharon Case sunt cativa dintre actorii care s-au regasit inca de la inceput in serial. Plotul serialului a tinut cu sufletul la gura milioane de fani din intreaga lume, iar actiunea s-a invartit in jurul celor doua familii rivale, Newman si Abbott, detinatoarele a doua companii care se lupta pentru suprematia in industria cosmetica.

Intrebati cum de au reusit sa fie atat de uniti si sa filmeze impreuna atatia ani, actorii au acordat tot meritul producatorilor Lee Philip Bell si William J. Bell, acesta din urma stingandu-se din viata la 78 de ani, in data de 29 aprilie 2005, in Los Angeles.

Actorul care il interpreteaza pe Victor Newman a fost in 2012 in Romania, fiind invitatul lui Catalin Maruta la "Happy Hour", dar si al Andreei Esca, la Stirile PRO TV. Eric Braeden, pe numele sau real, a povestit cat de mult i s-a schimbat viata odata cu acest rol. 

De-a lungul vremii, serialul a fost o rampa de lansare pentru actori precum Eva Longoria, David Hasselhoff, Shemar Moore, Lyndsy Fonseca sau Ashley Jones.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO