Surse din anturajul lui Meghan Markle: „L-a vânat pe Harry, nu îl iubește. Iubește doar statutul de prințesă."

Surse din anturajul lui Meghan Markle: bdquo;L-a vânat pe Harry, nu îl iubește. Iubește doar statutul de prințesă.
Data: 04 Octombrie 2018
Meghan Markle știa că va deveni Prințesă încă de acum patru ani, scrie publicația britanică Daily Mail. 

Fosta actriță și-a povestit pe larg visul de a deveni prințesă cu exact patru ani înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry. Markle avea atunci un blog pe celebru site The Tig și publica constant texte. 

Postarea în cauză a fost descoperită de jurnaliștii publicației britanice Daily Mail și a fost scrisă în 2014, pe vremea când Markle încă juca în serialul american ,,Suits”.

Meghan scria atunci că în copilărie visa să fie She-Ra (supranumită și ,,Princess of Power”, un personaj fictional dintr-o animație apărută în 1985) și că pur și simplu „știe" că o să se mărite cu un prinț.

În continuarea postării din 2014, Meghan face referire la faptul că toate femeile au fantezii de a ajunge prințese într-o zi și folosește exemplul viitoarei sale cumnate, Kate Middleton.

,,Toate fetițele visează să devină prințese, iar femeile nu uită niciodată acea fantezie. Doar uitați-vă la entuziasmul și sclipiciul din jurul lui Kate Middleton.”, scria fosta actriță americană.

Markle a fost acuzată chiar de foști prieteni și o parte dintre rude că l-a vânat activ pe Harry tocmai pentru că își dorea statutul de prințesă și că, prin urmare, povestea de dragoste dintre cei doi nu e nici pe departe atât de autentică precum pare. 

„L-a vânat pe Harry, nu îl iubește. Iubește doar statutul de prințesă.", a declarat o sursă din anturajul familiei lui Markle pentru Daily Mail.

Meghan i-a dedicat textul pe care l-a scris în 2014 Prințesei Alia Al Senussi, a cărei familie a fost exilată din Libia când a început regimul lui Gaddhafi, în 1969. 

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, anul acesta, iar ceremonia a fost una impresionantă, presărată cu elemente moderne. 

Prinţul Harry, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles, şi Meghan au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.

FULLSCREEN
Meghan Markle știa ca va deveni soția lui Harry încă de acum 4 ani. Ce scria atunci despre prinț și despre cumnata ei, Kate
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO