Talie de viespe, posterior apetisant si decolteu indraznet. Alexandra Harra este mandra formele ei

Talie de viespe, posterior apetisant si decolteu indraznet. Alexandra Harra este mandra formele ei
Data: 29 Iunie 2015
Blondina isi arata formele apetisante pe retelele de socializare. Dornica sa se afirme, Alexandra Harra isi arata atuurile in toata splendoarea lor.

Alexandra Harra adora se fotografieze in ipostaze sexy, asa ca pagina sa de Facebook numara zeci de poze in care frumoasa blonda apare in pictoriale incendiare. 

De curand, fiica prezicatoarei Carmen Harra le-a aratat fanilor sai o imagine in care apare intr-un costum de baie sexy, dar si cu posteriorul bine evidentiat de o pozitie provocatoare la plaja.

Citeste si: Dointa Oancea, intr-o fotografie intima din dormitor. Ipostaza in care a aparut, o reala surpriza pentru fani

Pentru ca este posesoarea unei talii de viespe, Alexandra a dorit sa isi evidentieze silueta intr-o rochie mulata, care ii pune in evidenta silueta.  

Dupa ce fiica ei a spus, in timpul emisiunii din SUA, ca familia ei se aseamana cu cea a lui Kim Kardashian, Carmen Harra vine sa intareasca spusele Alexandrei: "Fiica mea e varianta blonda a lui Kim Kardashian. Noi nu incercam sa imitam pe nimeni, vrem sa fim noi". 

If you're tired of attracting the same kinds of people into your life, it's time to learn the truth about karma in your...

Posted by Alexandra Harra on Sunday, June 28, 2015


 

The best things come at the most unexpected times. ❤️ Instagram: Alexandra Harra

Posted by Alexandra Harra on Saturday, May 16, 2015

 

You can't bring into the future what is meant to remain in your past. :* Instagram: AlexandraHarra

Posted by Alexandra Harra on Sunday, April 12, 2015Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO