Telespectatorii au ales Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate miercuri seara!

Telespectatorii au ales Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate miercuri seara!
Data: 09 Martie 2017
Miercuri seara, serialele de productie romaneasca Las Fierbinti si Atletico Textila si distractia din sufrageria lui Mihai Bobonete, de la Jocuri de celebritate, au condus topul audientelor, iar Pro TV a fost, din nou, prima alegere a romanilor.

Seara a inceput alaturi de fierbinteni, care s-au confruntat cu multe patanii: promovarea tuturor activitatilor din sat la televizor, aventura lui Celentano cu o geanta misterioasa si vizita verisoarei Gianinei, pe care nimeni din Las Fierbinti nu o place. Episodul difuzat de Pro TV ieri seara a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, iar pe segmentul targetului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro TV a obtinut 13.9 puncte de rating si 36.0% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul doi a inregistrat 5.6 puncte de rating si 14.4% share.

Atletico Textila a dus comedia mai departe, cu o situatie comica intre Traian si Pusa, in care cei doi aveau perceptii complet diferite asupra relatiei dintre ei, dar si cu lupta dintre Raluca si amanta lui Gica, patronul echipei de fotbal. Episodul Atletico Textila de ieri seara a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, cu 8.6 puncte de rating si 22.4% share, in timp ce postul de pe locul doi a obtinut 6.0 puncte de rating si 15.8% share.

Mihai Bobonete, Paul Ipate si Octavian Strunila au adus sufrageria si distractia din emisiunea Jocuri de celebritate in casele romanilor! Miercuri seara, Pro TV a fost, pe intervalul de difuzare al emisiunii Jocuri de celebritate, lider de audienta pe toate segmentele de public, cu 5.7 puncte de rating si 18.8% share pe targetul comercial, iar televiziunea clasata pe locul doi a inregistrat 4.3 puncte de rating si 14.3% share.

In aceasta seara, telespectatorii rad romaneste la Pro TV, cu Las Fierbinti si Ai nostri, si se amuza alaturi de vedetele invitate la Jocuri de celebritate!

FULLSCREEN
Telespectatorii au ales Las Fierbinti, Atletico Textila si Jocuri de celebritate miercuri seara!
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO