Teodora Butuc, luna de miere printre rechini, in Maldive FOTO!

Teodora Butuc, luna de miere printre rechini, in Maldive FOTO!
Citeste mai mult despre: Teodora Butuc, luna de miere, Maldive,
Data: 16 Noiembrie 2010
Corespondentul Stirilor Pro Tv, Teodora Butuc, s-a intors de curand din luna de miere, pe care a petrecut-o intr-una din Insulele Maldive, a carei denumire s-ar traduce "Insula Soarelui”.

 "Puteai parcurge toata insula pe jos, de la un capat la altul, in cel mult 45 de minute. Asta ne-am si dorit, liniste, intimitate si relaxare. Si am avut parte de toate din plin”, a marturisit Teodora. Din luna de miere a corespondentei Pro Tv nu a lipsit nici adrenalina.

"Am facut snorkeling si am vazut sute de pesti colorati. In dungi, cu galben si negru, cu negru si alb, albastri, fosforescenti, de tot felul. Intr-o noapte, am vazut doi rechini la un metru de mal. Nu erau mari, cam de un metru si, din ce am inteles, erau cei mai blanzi dintre rechini – "rechinul doica”, dar tot ne-am speriat putin”,
a recunoscut Teodora. "Nu prea ti se intampla sa vezi rechini in timp ce mergi cu picioarele prin apa. Am vrut sa-i pozam, dar s-au speriat si ei. De blitz”, a continuat amuzata proaspata mireasa.

Pe langa peisajele de vis si cele mai frumoase apusuri vazute vreodata, Teodora s-a bucurat de senzatia de libertate data de faptul ca a mers mai tot timpul desculta.

"Acolo lumea poarta cel mult papuci si nicio femei, chiar daca e turista, nu poarta pantofi cu toc. Nici macar seara, la restaurant, discoteca sau petreceri de tot felul. Si pentru ca toata lumea merge in picioarele goale, din zece in zece metri este montat cate un bol mare cu apa. Din el, iei apa cu un polonic – facut din nuca de cocos – si te speli inainte de a intra intr-un restaurant, sau pur si simplu cand vrei sa te racoresti”
, a mai povestit frumoasa corespondenta.

"Aproape de plecare, am asistat la un spectacol al localnicilor, care au vrut sa ne arate muzica si dansul lor, care se numeste bodu beru. A fost foarte interesant sa vedem cultura lor, care mi s-a parut asemanatoare cu cea africana. Am facut masaje de relaxare, dar si terapii Ayurveda, care mi-au incarcat bateriile, sper eu macar pentru un an de zile”, a mai dezvaluit ea.
 

FULLSCREEN
Teodora Butuc, luna de miere printre rechini, in Maldive FOTO!
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO