Titlu care a făcut înconjurul lumii: "Un bărbat s-a prefăcut surd timp de 62 de ani, ca să scape de cicăleala soţiei"

Titlu care a făcut înconjurul lumii:  Un bărbat s-a prefăcut surd timp de 62 de ani, ca să scape de cicăleala soţiei
Citeste mai mult despre: casnicie, barbat surd, prefacut,
Data: 27 Martie 2019
E o gumă sau e adevărat? Potrivit World News Daily Repot, un bărbat din SUA, Connecticut, acum în vârstă de 84 de ani, a reușit să-și mintă nevasta, timp de 60 de ani că este surd și prost.

Povestea relatată de World News Daily Repot sună în felul următor: 

"Barry Dawson n-a fost niciodată comunicativ și a preferat să o ignore pe soţie de-a lungul vieții. Asta chiar dacă aceasta a încercat să înveţe limbajul semnelor. Nevasta sa a hotărât să divorțeze după ce a văzut un filmuleț pe YouTube în care Dawson cânta la karaoke și se distra alături de prieteni, dovadă că nu era nici surd, nici incapabil de relaţii sociale. Mai mut, avocatul lui Barry, Robert Sanchez, a spus că el nu a vrut să o rănească pe femeie, dar pur și simplu nu-i făcea plăcere să vorbească cu ea: “ a făcut-o şi pentru soţia lui; a fost singura metoda să ignore în mod calm cicăleala.”

Jurnaliştii de la World News Daily Repot au folosit nume şi chiar şi o fotografie, iar materialul a făcut inconjurul presei. Puţini ştiu însă că acest site este unul de satiră şi cel mai probabi povestea a fost inventată, sau cel puţin mult exagerată. Cu toate acestea, mulţi bărbaţi au reacţionat foarte încântaţi la material, unii au crezut că povestea e adevărată şi chiar l-au felicitat în diferite comentarii pe internet pe presupusul surd. 


 

SURSA FOTO: PIXABAY
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO