Toate trei arata ca niste rochii de mireasa normale, dar ascund un secret greu de banuit. Imaginile au luat cu asalt internetul 

Toate trei arata ca niste rochii de mireasa normale, dar ascund un secret greu de banuit. Imaginile au luat cu asalt internetul
Citeste mai mult despre: rochii de mireasa, imagini, internet, secrete,
Data: 18 Aprilie 2016
Nu sunt multi cei care au observat din prima secretul pe care il ascunde aceasta rochie de mireasa. Este foarte simplu, dar cu siguranta nu poate fi descoperit la o simpla privire.

La fel ca toate rochiile de mireasa si aceasta este alba, din dantela si foarte eleganta si delicata. Secretul pe care il ascunde, insa nu este de natura materiala: este vorba despre istoria unei familii.

Julia este o tanara care a devenit celebra pe internet dupa ce a imbracat rochia de mireasa a bunicii sale si a pastrat traditia asa cum se cuvine, iar bunicul ei a mers de "trei" ori la altar cu sotia sa, cu fiica sa si acum cu nepoata sa, adica cu Julia.

Bunica Juliei este cea care a cumparat rochia si a imbracat-o la nunta sa in anul 1953. 30 de ani mai tarziu, in anul 1983 mama Juliei a imbracat si ea rochia, dar i-a adaugat o jacheta, iar acum, dupa 63 de ani, chiar nepoata a imbracat din nou rochia, cu cateva mici modificari in zona decolteului. 

Povestea acestei tinere este un exemplu. Julia ne-a demonstrat ca acolo unde exista armonie si dragoste, traditia nu face decat sa uneasca si mai mult generatii intregi.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO