Toboșarul trupei Death Angel spune că ”l-a întâlnit pe Satana” în coma provocată de coronavirus

Toboșarul trupei Death Angel spune că  l-a întâlnit pe Satana  în coma provocată de coronavirus
Citeste mai mult despre: coronavirus, iad,
Data: 21 Mai 2020
Will Carroll, toboșarul trupei thrash metal Death Angel, a mărturisit că a ajuns în iad și s-a întâlnit cu Satana în timp ce era în comă.

Acesta a fost infectat cu coronavirus, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat foarte mult, astfel că a intrat în comă, pentru două săptămâni. Will tocmai se întorsese dintr-un turneu european, conform San Francisco Chronicle’s Datebook.

Citește și

 

Când și-a revenit, acesta și-a amintit că a văzut, în visele sale o diavoliță care l-a criticat sever pentru lenea sa și l-a transformat într-un monstru asemănător lui Jabba the Hutt, care a vomitat sânge până a făcut un atac de cord.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Death Angel (@deathangelofficial) on

Will s-a trezit din comă pe 30 martie. ”Niște tuburi ieșeau din mine, altele erau înfipte, și lângă mine era o asistentă medicală. Am întrebat-o: Sunt încă în iad? M-a ignorat”.

Toboșarul mărturisește că timpul petrecut în iad l-a readus cu picioarele pe pământ. A încetat să mai bea alcool, nu mai fumează marijuana și doar din când în când mai bea puțin cidru.

”O să ascult satanic metal în continure și tot o să-mi placă Deicide și trupe de acest gen”, a spus Carroll pentru Chronicle. ”Cât privește viața mea personală și experiența prin care am trecut, nu cred că Satana este la fel de cool pe cât mi se părea în trecut”.

Foto: Instagram
 

Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies