• PRO TV
  • Top 5 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase pe care trebuie sa le vizitezi in 2018

Top 5 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase pe care trebuie sa le vizitezi in 2018

Top 5 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase pe care trebuie sa le vizitezi in 2018

Pentru a afla care sunt cele mai accesibile si distractive orase de vizitat in 2018, cei de la Tapestry Research au organizat un studiu in care au intervievat 15 000 de oameni din 32 de orase diferite.

Locuiorii au fost chestionati cu privire la mai multe aspecte, cum ar fi mancarea, cultura, modul de a fi a oamenilor, accesibilitatea sau nivelul de trai.

Iata care sunt orasele care, conform locuitorilor, sunt cele mai prietenoase, distractive si accesibile:

1. Londra


Locuitorii din capitala Marii Britanii ies in oras de cel putin 8 ori pe luna si se declara multumiti numeroasele baruri, restaurante si pub-uri din oras. La capitolul inconveniente, londonezii se plang ca sunt stresati, le este greu sa isi faca prieteni noi, iar orasul este unul destul de scump.

2. Lisabona


Locuitorii din Lisabona obisnuiesc sa manane des in oras impreuna cu prietenii si familia si marturisesc ca este usor sa iti faci prieteni si sa te indragosteti. In ceea ce priveste preturile, o noapte in oras costa in medie 46 de dolari.

3. Barcelona


Locuitorii din Barcelona sunt mari iubitori de cultura. Orasul spaniol gazduieste o multime de restaurante cochete si se numara in topul preferintelor turistilor.

4. Tel Aviv


Orasul este renumit pentru pietele pline de culoare si atmosfera relaxanta. Aici oamenii lucreaza in medie 27 de ore pe saptamana si se bucura de o viata sociala intensa. 

5. Paris


Conform studiului, parizienii sunt cei mai fericiti din punct de vedere sexual. Parisul se afla de asemenea in topul celor mai renumite orase din punct de vedere cultural. Cu toate acestea se pare ca locuitorii capitalei Frantei sufera cel mai mult din cauza mahmurelii, in medie aproape o luna pe an.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni