Un accident de masina a condamnat-o la o viata in scaunul cu rotile. Ce s-a intamplat cu o gimnasta chiar in ziua nuntii

Un accident de masina a condamnat-o la o viata in scaunul cu rotile. Ce s-a intamplat cu o gimnasta chiar in ziua nuntii
Data publicarii: 02 Octombrie 2014
Data actualizare: 02 Octombrie 2014
In urma cu sase ani, un accident de masina a condamnat-o pe Gina Giaffoglione intr-un scaun cu rotile, dar acest lucru nu a facut-o sa nu isi mai doreasca sa lupte pentru viata ei.

Fosta gimnasta si-a dorit dintotdeauna sa mearga catre altar pe picioarele ei, la bratul tatalui sau, asa ca a facut tot ce i-a stat in putere pentru a i se indeplini cea mai mare dorinta.

"I-am spus ca putem sa facem asta impreuna, indiferent de situatie, indiferent de ceea ce trebuie sa facem", a marturisit tatal Ginei.

Visul Ginei nu a fost deloc usor de indeplinit. Luni intregi a mers la un spital unde a facut terapie numai pentru a-si invata corpul sa stea drept, in picioare, dupa ani de zile in care a stat numai in scaunul cu rotile. Apoi, alte cateva luni, viitoare mireasa a trebuit sa invete cum sa manevreze un dispozitiv care trebuia sa ii sustina corpul si sa o ajute sa mearga in drumul catre altar.

Chiar daca a fost greu, timp de un an si jumatate, Gina a mers la terapie si a invatat sa faca toate aceste lucruri pentru ca la sfarsit victoria sa fie de partea ei. Gina si-a surprins invitatii de la nunta cand si-a facut aparitia la bratul tatalui ei, iar in ceea ce il priveste pe iubitul acesteia, tanara a marturisit este ceea ce si-a dorit de la un barbat:"Este exact acel barbat pe care mi-l doream. Nu vede scaunul cu rotile. El ma vede numai pe mine si uita de tot ce este in jur."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies