Un bărbat a câștigat la loto 17 milioane de euro din greșeală! Cum a fost posibil acest lucru

Un bărbat a câștigat la loto 17 milioane de euro din greșeală! Cum a fost posibil acest lucru
Citeste mai mult despre: loto, castigator la loto,
Data publicarii: 03 Februarie 2023
Data actualizare: 03 Februarie 2023
Un munictor din Franța a câștigat 17 milioane de euro la loto din pură întâmplare, după ce planificase să joace, de fapt, în altă zi. Iată cum s-a întâmplat totul și ce a declarat, mai apoi, bărbatul.

Într-o vineri, pe 13 ianuarie, considerată de unii ca fiind  poate cea mai ghinionistă, bărbatul din Franța s-a decis să își încerce norocul. Deși a spus inițial că avea de gând să joace la loto într-o altă zi, acesta s-a dus totuși să vadă ce îi rezervă universul.

Fără să își dea seama, muncitorul din Franța a completat greșit data, iar în loc să scrie vineri, 13 ianuarie, a pus sâmbătă, pe 14. Ferm convins că șansele de a câștiga i s-au diminuat considerabil, acesta a avut un șoc să afle că, de fapt, combinația de numere a fost cea potrivită.

Acesta s-a ales cu 17 milioane de euro și a declarat, mai apoi, că a avut o „stea norocoasă deasupra capului”.

Ce planuri și-a făcut norocosul jucător la loto 

După așa o sumă câștigată, cu siguranță mulți dintre noi ar alege să demisioneze și să își trăiască viața după bunul plac. Ei bine, acest lucru l-a făcut și muncitorul din Franța. Și-a anunțat șeful că nu se mai prezintă la job și s-a gândit să își deschidă propria afacere. 

Nu și-a uitat nici soția! Bărbatul a decis să îi cumpere cadoul mult visat, mai exact un grătar electric:  „Când am întrebat-o ce o va face cea mai fericită, nu a ezitat nicio secundă: un grătar electric”, a spus norocosul.

Sursă foto: Pixabay

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!