Un cuplu și-a regăsit fiul răpit acum 32 de ani! Povestea e una de film

Un cuplu și-a regăsit fiul răpit acum 32 de ani! Povestea e una de film
Citeste mai mult despre: copii rapiti, parinti, regasire,
Data publicarii: 21 Mai 2020
Data actualizare: 21 Mai 2020
Mao Yin avea doi ani în 1988, când a fost luat de lângă tatăl său, din fața unui hotel din orașul Xi'an, din provincia Shaanxi, China. Părintele său se oprise să îi cumpere copilului apă și l-a pierdut pentru câteva secunde din vedere. 
Ulterior, a fost adoptat de un cuplu fără copii din provincia Sichuan, care se pare că l-ar fi cumpărat. Autoritățile însă investighează răpirea și nu pot da informații despre părinții adoptivi și cum a ajuns copilul la ei. 
 
Mai Yin a fost căutat vreme de 30 de ani de părinții biologici, dar nu a avut nici cea mai vagă idee despre eforturile acestora, pentru că a fost crescut de părinții adoptivi sub numele Gu Ningning. În aprilie 2020, poliția din  Xian a primit o informație legată de un bărbat din provincia Sichuan, care ar fi cumpărat un copil provenit din Sahhnxi la finalul anilor '80. 

 
Polițiștii au folosit tehnologia de recunoaștere facială pentru a analiza o fotografie veche a lui Mao și au obținut o imagine simulată cu acesta la maturitate. După această comparație, poliția a depistat un bărbat în orașul Mianyang care semăna cu Mao. Ulterior, printr-un test de ADN, s-a confirmat că acesta era copilul dispărut.
 
Potrivit BBC, care a prezentat povestea, situația, din păcate, nu e una singulară în China. În 2015, s-a estimat că 20.000 de copii au fost răpiți în fiecare an în această țară. În 2009, Ministerul Securității Publice din China a înființat o bază de date ADN care a ajutat de atunci la găsirea a peste 6.000 de copii dispăruți. În plus, în mai 2016, ministerul a lansat un sistem numit „Reuniunea”, care până în iunie 2019 a ajutat peste 4.000 de copii să-și regăsească familiile.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!