Un nou sezon "Dăruieşti şi câştigi" debutează la Pro Tv

Un nou sezon Dăruieşti şi câştigi debutează la Pro Tv
Citeste mai mult despre: Mos Craciun, Pro Tv,
Data: 14 Decembrie 2008
Pe 15 decembrie la Pro Tv va începe pentru al zecelea an consecutiv, campania “Dăruieşti şi câştigi”, difuzată în fiecare zi, de la ora 18:50.
Cristian Tabără, gazda emisiunii, va prezenta telespectatorilor cazurile impresionante ale unor copii care par să nu fi pornit în viaţă cu aceleaşi şanse ca toţi ceilalţi. Şi în acest an, cazurile prezentate în cadrul emisiunii impresionează pentru că supun atenţiei telespectatorilor dramele unor copii. În această perioadă în care cei mai mulţi dintre noi se gândesc la darurile de Crăciun, la bradul împodobit şi atmosfera de sărbătoare, ei se gândesc la supravieţuire. În ediţia din acest an a emisiunii “Dăruieşti şi câştigi”, Cristian Tabără va prezenta cazurile unor copii care, deşi se confruntă cu probleme foarte grave, au ales să nu capituleze în faţa lor şi au dovedit că au un spirit de luptători. Mulţi dintre aceştia sunt copii foarte talentaţi, care au uimit prin precocitatea şi abilităţile lor. Nu se deosebesc prin nimic de ceilalţi copii de vârsta lor, decât prin faptul că ştiu de la o vârstă foarte fragedă semnificaţia cuvântului moarte.

“Mă bucur pentru toţi cei pe care-I putem ajuta şi sunt de zece ori mai trist din cauza celor pe care nu-I putem ajuta. Ştiu că ceea ce facem este doar o picatură în mare, însă marea este formată din multe, foarte multe picături”, spune Cristian Tabără despre scopul emisiunii “Dăruieşti şi câştigi”.

În prima ediţie a emisiunii“Dăruieşti şi câştigi” din acest an, Cristian Tabără va prezenta povestea cutremurătoare a unui băieţel de numai 5 ani, din Constanţa, a cărui inimă pare să fi obosit înainte de vreme. După ce s-a luptat cu această maladie gravă, băiatului i s-a descoperit o nouă afecţiune. Au urmat mai multe intervenţii chirurgicale, suferinţă, durere. În faţa tuturor acestora, micuţul avea doar o singură intrebare: “De ce, mami?”

La numai cinci ani, micul constănţean dovedeşte un curaj incredibil, insuflat în mare parte şi de părinţii săi. Pe 15 decembrie, în prima ediţie a emisiunii “Dăruieşti şi câştigi”, telespectatorii Pro Tv vor deprinde o adevărată lecţie de optimism de la un copil care nu are încă nici vârsta şcolară.

Pe scena de la “Dăruieşti şi câştigi”, alături de Cristian Tabără, acest băieţel va afla că nu este singur în această suferinţă. Alături de el se vor afla oameni care vor încerca să-l ajute şi de la care va afla că solidaritatea este cel mai preţios dar.

Marius Nedelcu şi Julia, marea câştigătoare a ultimei ediţii a concursului “Dansez pentru tine”, sunt invitaţii speciali ai primei ediţii din acest an a emisiunii “Dăruieşti şi câştigi” care  vor încânta telespectatorii cu cea mai recenta melodie a lor.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO