Un nou sezon Dupa 20 de ani incepe cu dezbaterea situatiei refugiatilor, duminica, de la ora 10:00

Un nou sezon Dupa 20 de ani incepe cu dezbaterea situatiei refugiatilor, duminica, de la ora 10:00
Data publicarii: 25 Septembrie 2015
Data actualizare: 25 Septembrie 2015
Un nou sezon Dupa 20 ani va incepe duminica, 27 septembrie, de la ora 10:00. Subiecte importante din politica, economie sau social vor fi dezbatute impreuna cu personalitati de seama din aceste domenii. Si in acest sezon, emisiunea Dupa 20 de ani reia seria discutiilor cu cei mai importanti oameni de decizie din Romania.

Cristian Leonte spune despre noul sezon: “Lideri politici, oameni de afaceri, diplomati, oameni de cultura, de la ei vrem sa aflam incotro merge Romania!”.

Duminica aceasta, Cristian Leonte abordeaza problema refugiatilor, un subiect care se afla pe buzele tuturor. Invitatii sai in platoul emisiunii sunt Cristian Diaconescu, care va vorbi despre contextul geopolitic, strategic si militar, si Vintila Mihailescu, care va vorbi despre mentalitati si comportamente. 

Intrebari precum: De ce a aparut acest val de refugiati ACUM?, De ce Europa a fost atat de putin pregatita?, Cum raspund SUA tensiunii din zona Romaniei? Ce se va intampla cu instalatiile, comandamentele si trupele americane?, Ce urmeaza – mai sunt milioane de refugiati in Turcia, Liban, Iordania, in tarile africane. Pentru ce sa ne pregatim? Vom fi la un moment dat nevoiti sa ridicam si noi un gard?  vor incerca sa isi gaseasca raspunsurile, duminica, de la ora 10:00, numai la PRO TV. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies