UNTOLD 2022. Cât costă un meniu de aripioare și cartofi prăjiți la festival

UNTOLD 2022. Cât costă un meniu de aripioare și cartofi prăjiți la festival
Data publicarii: 06 August 2022
Data actualizare: 06 August 2022
Festivalul UNTOLD 2022 de la Cluj este în plină desfășurare, 85.000 de participanți bucurându-se doar în prima zi de toate atracțiile oferite.

Pe lângă muzică și concerte, oamenii veniți să petreacă au la dispozitie o multime de van-uri cu mâncare și deserturi, gândite astfel încât să satisfacă cele mai pretentioase gusturi.

Astfel, anul acesta, zona de food de vizavi de main stage s-a extins, fiind amenajat un loc nou, decorat cu lumini, scaune și mese.

Pentru cei care doresc să își potolească poftele culinare, există o ofertă variată de pizza, cartofi prăjiti, hamburgeri, gyros, dar si specialităti asiatice sau feluri vegane.

Ce prețuri sunt la mâncare la UNTOLD 2022

Pentru amatorii de fast food, o portie de cartofi prăjiți costă de la 17 la 35 de lei, niște aripioare cu cartofi prăjiti au pretul de 39 de lei, iar un hamburger variază ca preț între 30 și 55 de lei, dacă luăm în considerare specialitătile cu care de vită Black Angus.

Nici consumatorii de mâncare sănătoasă nu sunt ignorati, aceștia putând găsi la standuri, de exemplu, un hamburger vegan, cu ciuperci în loc de carne, la pretul de 42 lei.

Iar pentru cei care simt nevoia de putin detox, există smoothie-urile cu diverse arome, la 23 de lei un pahar.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies