Vaccinarea in masa: binefacere sau risc? Aflati raspunsul duminica, la "Romania, te iubesc"

Vaccinarea in masa: binefacere sau risc? Aflati raspunsul duminica, la Romania, te iubesc
Citeste mai mult despre: vaccin, Anca Nastasi, Romania te iubesc,
Data publicarii: 07 Iunie 2013
Data actualizare: 07 Iunie 2013
200.000 de copii se nasc anual in Romania si cu totii sunt vaccinati inca din maternitate impotriva unor boli infectioase. Societatea Romana de Pediatrie isi exprima insa ingrijorarea ca sunt tot mai multi parinti care refuza vaccinarea copiilor, iar duminica, 9 iunie, intr-o noua ancheta marca Romania, te iubesc!, corespondentul Stirilor ProTv Anca Nastasi incearca sa afle care sunt temerile parintilor in ceea ce priveste vaccinarea si ce raspunsuri au autoritatile referitor la acest subiect extrem de delicat.

Sunt multi parinti care se sperie fiindca au citit prospectele, pline de reactii adverse, dintre care multe sunt afectiuni grave: ale sistemului nervos central, boli cronice, alergii, insa de fiecare data autoritatile spun ca cei care refuza vaccinul sunt oameni care se informeaza gresit”, spune Anca Nastasi.

Tocmai pentru a incerca sa lamureasca aceasta problema, Anca va aduce in editia din 9 iunie a emisiunii Romania, te iubesc! medici care analizeaza situatia din toate unghiurile, dar si parinti carora, dupa un vaccin, li s-a schimbat viata, deoarece copilul lor a suferit si nu stiu cu exactitate daca vaccinul e cauza, o substanta continuta de acesta sau un cumul de factori, la care s-a adaugat si vaccinul
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies