Vedetele Pro Tv sunt invitate intr-o emisiune speciala la aniversarea de 10 ani ProTv International

Vedetele Pro Tv sunt invitate intr-o emisiune speciala la aniversarea de 10 ani ProTv International
Citeste mai mult despre: ProTv International, aniversare, vedete,
Data publicarii: 28 Aprilie 2010
Data actualizare: 28 Aprilie 2010
\"120 de luni, 3.714 zile, adica 89.136 de ore sau 5.348.160 de minute\", asa au rezumat Adela Popescu si Wilmark cei 10 ani pe care ProTv International ii implineste pe 29 ani aprilie, in introducerea emisiunii aniversare \"10 pentru Tine\".

 Realizata special pentru romanii aflati departe de casa, emisiunea, care va fi difuzata pe 29 aprilie, de la ora 20.30 a reunit in platou cele mai indragite vedete dar si unele dintre cele mai apreciate trupe muzicale de catre romanii din afara tarii.

Alaturi de Adela, Wilmark a trait pentru prima data experienta de prezentator de televiziune, cei doi fiind secondati indeaproape de Monica Dascalu si Dana Rogoz. „M-am bucurat enorm ca am fost ales sa prezint emisiunea aniversara de 10 ani impliniti de ProTv International pentru ca imi doream sa incerc si aceasta ipostaza si am avut acum ocazia. A fost o experienta interesanta sa fiu linga Adela Popescu, Dana Rogoz si Monica Dascalu si sa transmitem impreuna romanilor mesajele noastre de iubire, de veselie, de voie buna unui public pe care il inteleg foarte bine. Stiu ce inseamna sa fii departe de casa si de familie, dar la fel de mult stiu, sau mai bine zis am descoperit ce inseamna spiritul si caldura romanilor si tocmai de aceea am ales sa ramin aici”, spune Wilmark, proaspat cetatean roman. Cei 4 i-au introdus pe rind in scena pe Mihai Dedu, Neti Sandu, Amalia Enache, Florin Busuioc, Iulia Vantur, Roxana Ciuhulescu, Oana Cuzino, Corina Caragea, Mircea Solcanu, Razvan Fodor, Radu Valcan, Ioana Maria Moldovan,  cu care au stat de vorba despre publicul lor din afara tarii. Invitatii speciali ai serii au fost Andreea Esca si Florin Calinescu a carui zi de nastere este tot pe 29 aprilie. 

Amintindu-si de inceputurile sale in televiziune, Florin a precizat ca el vine “dintr-o lume exacta si acolo lucrurile sint foarte precise. Este vorba de limba romana, de punctualitate, dictie, talent, profesionalism. Am incercat sa facem lucrurile pentru telespectatori”, a precizat el.

Impreuna cu Neti Sandu, Florin Calinescu si-a amintit ca ani de zile cit au lucrat impreuna si chiar la mult timp dupa aceea multa lume credea ca ei doi sint casatoriti. Neti a povestit ca si inafara tarii, daca se intilnea cu romani, mai devreme sau mai tirziu era intrebata ce face sotul ei, Florin Calinescu. “Neti este o persoana foarte speciala pentru mine. Dar nu poti sa stai cu cineva care stie totul despre tine”, a glumit actorul, facind referire la priceperea colegei sale de a afla lucruri despre oameni din horoscop.

De la „10 pentru Tine” nu a lipsit evident muzica si nu orice piese ci numai cele romanesti, interpretate de cele mai apreciate trupe ale romanilor din afara tarii. Astfel, in platoul emisiunii au venit membrii Holograf, Pheonix, VH2, Cornelia si Lupu Rednic, Maria Dragomiroiu, Carmen Trandafir, Haiducii, Mihai Traistariu, Julia Jianu, Marcel Pavel si au cintat cele mai frumoase piese pentru telespectatorii care miine vor sarbatori 10 ani de ProTv International.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies