Veste bună pentru fanii "Twilight". Acum pot închiria casa Bellei Swan

Veste bună pentru fanii  Twilight . Acum pot închiria casa Bellei Swan
Citeste mai mult despre: Twilight, Edward Cullen, Kristen Stewart,
Data: 26 Iulie 2019
După ce a fost scoasă la vânzare anul trecut, faimoasa casă a Bellei Swan din filmul Twilight este acum disponibilă pe Airbnb. 

Aceasta se află într-un cartier liniștit din orașul Forks, Washington. Casa este neschimbată, având aceeași verandă mică, sufrageria, bucătăria în culoarea mentei și faimoasa cameră a Bellei (fără Edward Cullen stând la fereastră). Prețul unei nopți de cazare este de 330$.


 
Casa are 4 dormitoare și 2 băi și poate găzdui până la 10 persoane. 

"Cazează-te în această casă faimoasă. Pentru prima oară, ai posibilitatea să trăiești experiența de a locui în casa Bellei Swan. În această casă a fost filmat filmul Twilight! Poți face fotografii recreând scenele tale favorite din film!”,au scris proprietarii casei în descrierea anunțului.

Twilight este un film romantic despre vampiri, apărut în anul 2008, bazat pe romanul lui Stephenie Meyer care poartă același nume. Povestea de dragoste dintre un vampir(Edward Cullen) și o muritoare (Bella Swan)s-a bucurat de un succes fantastic în rândul adolescenților de pretutindeni, actorii principali fiind Robert Pattison și Kristen Stewart.

Vezi și: Profil de celebritate - Dwayne Johnson

FULLSCREEN
Veste bună pentru fanii twilight. Acum pot închiria casa Bellei Swan
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO