Viata dupa alegeri si satira pur romaneasca, duminica, doar in Apropo TV

Viata dupa alegeri si satira pur romaneasca, duminica, doar in Apropo TV
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, alegeri,
Data publicarii: 20 Noiembrie 2014
Data actualizare: 20 Noiembrie 2014
Duminica, 23 noiembrie, de la ora 13:05, Apropo TV revine in forta dupa absenta justificata a unei editii.

Campania electorala si iminentele alegeri au luat sfarsit, astfel ca, Andi Moisescu ii provoaca pe Adrian Vancica, Liviu Mihaiu si Adriana Saftoiu la o discutie pe tema motivelor pentru care ies romanii in strada in ziua de azi. Printre cele mai recente si comentate subiecte sunt Rosia montana, pomenile electorale, dar si recentele proteste din Diaspora.

Timp de 10 ani neintrerupti, Dragos Musat a reusit sa ofere publicului larg in ficare saptamana cate o fila din jurnalul lui Tetelu. Zilele acestea, filele din jurnal se concretizeaza in cea mai asteptata carte, Jurnalul lui Tetelu. Duminica, in Romania care este, Dragos Musat si Gojira vin in platoul Apropo TV cu comentarii spumoase pentru a anunta lansarea cartii. 

Conform traditiei, Apropo TV va continua sa se impace cu publicitatea si saptamana aceasta. Duminica, impreuna cu Robert Tiderle si Alexandru Dumitrescu, Andi Moisescu analizeaza spotul publicitar CEC, a carui imagine este nimeni altul decat Constantin Brancusi. Impreuna, cei trei vor pune intrebari, dar vor gasi si raspunsuri care cu siguranta vor lamuri audienta in aceasta problema.

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!