Viata TE Obliga. Nu renunta nici in ruptul capului! Albumul Teodorei Maftei este disponibil in librariile din tara!

Viata TE Obliga. Nu renunta nici in ruptul capului! Albumul Teodorei Maftei este disponibil in librariile din tara!
Citeste mai mult despre: Teodorei Maftei, album, Colectiv,
Data: 20 Decembrie 2016
"Viata TE Obliga. Nu renunta nici in ruptul capului!”, acesta este indemnul pe care Teodora Maftei, colega noastra din Pro TV care a fost in Colectiv in noaptea tragica de 30 octombrie 2015, ni l-a lasat mostenire. 

Albumul sau, in care si-a asternut gandurile si fotografiile pe care le-a realizat de-a lungul anilor, se gaseste de astazi in librarii, la editura Pandora M. Era unul dintre visurile ei. Teodora Maftei a fost un om extraordinar, pe care oricine si l-ar fi dorit in preajma. Energia ei, optimismul si dorinta de a face intotdeauna mai mult in orice situatie erau molipsitoare. Teodora a fost pasionata de fotografie si avea darul de a observa cele mai mici detalii, care faceau ca fiecare fotografie sa fie speciala pentru ea. 

Timp de un an de zile, a selectat fiecare fotografie pentru un album pe care il pregatea cu daruire si pasiune, a scris textele, a gandit in detaliu asezarea in pagina si a gasit titlul potrivit, astfel incat totul sa reflecte cat mai aproape de realitate viziunea ei pozitiva despre viata, familie, prieteni, munca, relatii.

Pe 6 ianuarie 2015, Teodora spunea urmatoarele lucruri despre cartea la care tocmai incepuse sa lucreze: ”Am dat drumul la rotite si am inceput sa fac o selectie de poze, sa pun pe hartie niste idei si sa adun gandurile care vor insoti imaginile in ceea ce va fi camera lu’ Teo. Va multumesc ca sunteti langa mine si ca in fiecare zi, fara sa va dati seama, ma incurajati si ma inspirati, fiecare intr-un fel sau altul.”.

Insa nu a reusit sa-si vada visul implinit. Incendiul din Colectiv a gasit-o in primul rand la concertul trupei pe care o iubea cel mai mult, Goodbye to Gravity, cu aparatul pregatit sa surprinda orice moment. 

Teo a fost o luptatoare. Dupa multi ani in care a suferit operatii pe creier si nu numai, aceasta ultima provocare a fost mult prea mare, chiar si pentru ea. 

Albumul Viata TE Obliga. Nu renunta nici in ruptul capului! este despre noi toti, pentru ca toti avem ceva bun in noi, avem o parte din Teo. Albumul este mostenirea ei, viata vazuta in zeci de culori si viata vazuta in alb si negru. Este chiar viata noastra si a lui Teo, este formata din culoare si durere, umbre si lumini, este speranta fara disperare, multa iubire, optimism si firicele de fericire. Teo a fost mai colorata decat toate fotografiile ei, pentru ca nu a acceptat niciodata sa se dea batuta.


Fotografiile din aceasta carte lasata de Teo sunt clipele ei de rasfat, dar si toata dragostea cu care a vrut sa ne transmita urmatorul mesaj: Viata TE Obliga. Nu renunta nici in ruptul capului!.

Cartea este disponibila in mai multe librarii din tara (Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta, Arad, Bacau, Brasov, Ploiesti, Suceava, Galati) si online (emag.ro si elefant.ro) si poate fi achizitionata de toti cei care vor sa vada o parte din opera Teodorei Maftei si sa citeasca gandurile asternute pe hartie de catre un om optimist, care iubea viata. 

Suma obtinuta din vanzarea albumului va fi donata victimelor incendiului din clubul Colectiv, care au inca nevoie de ajutor. 

FULLSCREEN
Viata TE Obliga. Nu renunta nici in ruptul capului! Albumul Teodorei Maftei este disponibil in librariile din tara!
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO