VIDEO Ben Affleck a făcut-o lată de Halloween, după 14 luni în care nu s-a atins de alcool

VIDEO Ben Affleck a făcut-o lată de Halloween, după 14 luni în care nu s-a atins de alcool
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Octombrie 2019
Data actualizare: 28 Octombrie 2019
Ben Affleck (47 de ani) s-a „împiedicat” sâmbătă seară și a căzut în oala cu alcool, la petrecerea de Halloween organizată de UNICEF în West Hollywood.

Actorul, care s-a luptat ani la rând cu dependența de alcool, a recunocut că a alunecat pe o pantă periculoasă, dar că nu va lăsa ca acest incident izolat să-i afecteze lupta împotriva bolii care l-a îndepărtat de familie.

Ben Affleck a fost sâmbătă seară la UNICEF Masquerade Ball, petrecerea anuală de Halloween, și a plecat de acolo pe 7 cărări. Actorul a fost ajutat de o tânără să ajungă la mașină. 

Citește și: Ben Affleck, despre cel mai mare viciu al său: „Să fiu alcoolic face parte din viața mea”

Imaginile suprinse de TMZ ni-l înfățișează pe Affleck vizibil turmentat, care se clatină serios în drumul spre vehicul. Cu o mască pe față, purtată la carnavalul de Halloween, Affleck se dezechilibrează, la un moment dat, și se sprijină pe un autovehicul SUV parcat pe marginea drumului.

Vezi video mai jos!

A doua zi, Affleck s-a tratat cu multă apă și cafea, pentru a-și reveni din mahmureală. Surprins pe stradă de jurnaliștii de la TMZ, actorul a mărturisit că s-a abătut de la planul său de a lupta cu adicția de alcool, dar că nu se va lăsa înfrânt.

„Știi cum e, se mai întâmplă. Am alunecat, dar n-o să las să pună stăpânire pe mine”, le-a spus actorul jurnaliștilor care l-au surprins în vizită la fosta soție, Jennifer Garner.

Deși a divorțat de Garner în 2018, Ben Affleck gravitează în jurul actriței de atunci. Ea l-a convins să urmeze un program de reabilitare și să se țină de terapie. 

FOTO: Profimediaimages.ro

Mai mult, pentru a-l ajuta să scape de adicție, Jennifer Garner a acceptat să-i permită mai mult timp în compania ei și a copiilor lor.

Ben Affleck are trei copii cu actrița Jennifer Garner, iar dumincă i-a vizitat pentru a realiza împreună decorațiuni de Halloween și sculpturi în dovleac.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Julia Roberts, profil de celebritate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies