VIDEO Grigore Leșe a plecat de pe scenă în timpul unui concert susținut la Târgu Lăpuș: Poa’ să vină și Christos

VIDEO Grigore Leșe a plecat de pe scenă în timpul unui concert susținut la Târgu Lăpuș: Poa rsquo; să vină și Christos
Autor: Dan Brumar
Data: 11 Decembrie 2018
Rapsodul popular Grigore Leșe și-a ieșit din pepeni în timpul unui concert susținut în weekend în Târgu Lăpuș, Maramureș. Artistul a plecat de pe scenă.

Grigore Leșe a fost scandalizat după ce un spectator a intrat în sală după ce el și-a început concertul. Artistul, care ceruse organizatorilor ca sala să fie închisă la ora de debut a show-ului, nu a putut trece peste această lipsă de bun simț și a părăsit scena. 

La revedere, domnilor! La revedere! Îmi pare foarte rău. Am spus să închideți ușa. A intrat doamna, la revedere! Plecăm”, a spus Leșe, făcând semn trupei sale să iasă de pe scenă. Momentul a fost surprins de un spectator care a postat un filmuleț pe YouTube. Imaginile vorbesc de la sine despre supărarea marelui artist.

„Puteți să înjurați și să scrieți unde vreți. Nu mă interesează, eu am spus ceva. Poa’ să vină mama, poa’ să vină Christos. Eu am pus o condiție”, a fost concluzia lui Grigore Leșe, după ce a fost rugat să dea uitării episodul nefericit și să continue reprezentația.   

Citește și: Reacția lui Grigore Leșe după evenimentul de la Târgu Lăpuș

Evenimentul, organizat de Primăria Târgu Lăpuș, a avut loc pe data de 5 decembrie, cu ocazia comemorării eroilor căzuți la datorie în anul 1918. 

Oamenii care au asistat la concert au fost scandalizați de modul în care artistul i-a tratat de pe scenă. Deși au înțeles supărarea lui Leșe, localnicii din Târgul Lăpuș au considerat că artistul se răzbună inutil pe cei care l-au așteptat cu inima deschisă la ei în oraș. 

„Nu, domnule, facem altceva. Luați o pauză, mă duc eu să mănânc... așa. Și-acuma hotărăsc eu când dau concertul, nu când vreți dumneavoastră”.

Citește și: Ce învățăm din gestul lui Grigore Leșe. De ce își pierd artiștii controlul pe scenă 

Ce spune muzicianul Nicolae Voiculeț despre gestul lui Grigore Leșe:

„Mare păcat, mare greșeală! Eu îl credeam altfel, dar acum am înțeles de ce a făcut si videoclipul împotriva Catedralei Mântuirii Neamului, pentru că dacă la el vine Hristos... nu îl înduplecă din ce are în plan. Ce părere aveți de insulta lui Grigore Lese, un artist în slujba publicului, care în Postul Crăciunului, la el acasă, în numele artei își desconsideră publicul, mama și pe Hristos?”, a spus Voiculeț pe Facebook.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO