Vinerea e Ziua comediei semnate de Geo Saizescu, la Pro Cinema

Vinerea e Ziua comediei semnate de Geo Saizescu, la Pro Cinema
Citeste mai mult despre: comedie, Geo Saizescu, procinema,
Data: 04 Februarie 2011
Din 4 februarie, in fiecare vineri, de la ora 20:00, telespectatorii Pro Cinema se vor putea intilni cu Geo Saizescu, maestrul filmului romanesc de comedie si cu unii dintre marii nostri actori, in filme care au devenit repere ale cinematografiei romanesti.

Pe 4 februarie, de la ora 20:00, Tamara Buciuceanu, Stefan Mihailescu-Braila, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Dem Radulescu si Stela Popescu, adica unele dintre numele grele ale comediei romanesti, vor aduce tribut umorului de calitate intr-un film semnat de Geo Saizescu, dupa un scenariu de Ion Baiesu.

Ca graba strica treaba este un lucru bine stiut. Insa cand un barbat important si vesnic grabit da cu masina peste un pieton, situatia degenereaza intr-o serie de incurcaturi comico-sentimentale, cu usoare accente dramatice.

Pe 11 februarie, de la ora 20:00, la Pro Cinema “Sosesc pasarile calatoare”. Jean Constantin, Octavian Cotescu, Sebastian Papaiani si Tora Vasilescu dau adevarate recitaluri actoricesti in aceasta comedie a carei actiune are loc intr-un sat din Delta, in care venirea si plecarea medicilor detasati acolo este privita cu interesul cu care s-ar urmari un spectacol. Venirea ultimului medic in micul sat din Delta le va rezerva localnicilor o mare surpriza.

Pe 18 februarie,de la ora 20:00,  telespectatorii Pro Cinema pot urmari unul dintre cele mai populare filme ale anilor ’70 – “Eu, tu si Ovidiu”, un musical care a pariat pe comedie si pe unii dintre cei mai indragiti actori ai acestui gen si a cistigat fani din generatii diferite.

Intra pe www.procinema.ro si citeste mai multe despre acesta emisiune!

FULLSCREEN
Vinerea e Ziua comediei semnate de Geo Saizescu, la Pro Cinema
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO