Vocea României:  Top 100 al celor mai tari momente, doar pe protvplus.ro

Vocea României: Top 100 al celor mai tari momente, doar pe protvplus.ro
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, sezonul 6, Sezonul 7, top 100,
Data publicarii: 19 Octombrie 2018
Data actualizare: 19 Octombrie 2018
Protvplus.ro a alcătuit Topul 100 al celor mai bune momente din ”Vocea României”, momente pline de magia spectacolului și emoțiile finaliștilor și semifinaliștilor care au făcut spectacol în ultimele două sezoane. 

Astfel, pe protvplus.ro, telespectatorii vor putea revedea unele dintre cele mai spectaculoase interpretări de pe scena de la ”Vocea României”, din sezoanele 6 și 7, care au strâns sute de mii de vizualizări și tot atâtea comentarii și aprecieri.

Printre cele mai aplaudate momente se numără acelea ale câștigătorilor mult-râvnitului trofeu - Ana Munteanu (concurenta lui Smiley de anul trecut), care a avut o evoluție de excepție, sau Teodora, pe care antrenorul ei, Tudor Chirilă, a dus-o în marea finală și i-a înlesnit drumul către succes.

În topul 100 al celor mai bune voci din emisiunea ”Vocea României”, putem retrăi, de asemenea, magia spectacolului și emoțiile finaliștilor și semifinaliștilor care au făcut spectacol în ultimele două sezoane ale emisiunii de la PRO TV.  Ștefan Știucă, Meriam Jane, Amir Arafat, Robert Botezan, Ramona Nerra, Oana Cenușe sunt doar câțiva dintre aceștia.

De asemenea, nu lipsesc momentele artiștilor internaționali care au urcat pe scena Vocea României, precum Arilena Ara sau Alessandro Safina. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies