Whoopi Goldberg își însoară câinele cu o „englezoaică” get-beget. Actrița face petrecere mare

Whoopi Goldberg își însoară câinele cu o bdquo;englezoaică  get-beget. Actrița face petrecere mare
Citeste mai mult despre: Whoopi Goldberg, Filmore Dean, nunta caini,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 11 Ianuarie 2019
Whoopi Goldberg va fi soacră mare pe 26 ianuarie, dată la care e programată căsătoria câinelui ei, un bulldog francez botezat Filmore Dean.

Actrița a trimis invitații pe Instagram, joi, în care anunță căsătoria patrupedului ei. Filmore Dean e logodit de ceva vreme cu marea lui iubire, Izzy Hendrix, o cățelușă bulldog francez foarte cunoscută la New York. Cățelușa Izzy are cont de Instagram, unde a strâns 126.000 de urmăritori. Pe 26 ianuarie 2019, cele două patrupede vor fi unite pe viață, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la New York.

Whoopi Goldberg (63 de ani) a dezvăluit că la eveniment ea va fi, mai degrabă „coana mare”, nu soacă, fiindcă Filmore Dean e câinele fiicei ei, Alex Martin Dean.

Conform TMZ, stăpânul viitoarei mirese, Rick Hendrix, a cunoscut-o pe Whoopi Goldberg pe când el lucra pentru campania la președinție a lui Hillary Clinton. Atunci s-au împrietenit și le-au permis câinilor lor să se cunoască mai bine.

Rick Hendrix spune că i-a comandat cățelușei lui o rochie de mireasă, care a fost creată de un designer care a lucrat în trecut pentru Dior. Nu e o întâmplare că Izzy Hendrix poartă haine de lux, cățelușa fiind deja o celebritate în revistele din SUA.

Citește și: Celebrități care și-au clonat animalele de companie pentru a nu le pierde pentru totdeauna

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izzy The Frenchie (@izzythe.frenchie) on


Nici viitorul ei soț, Filmore Dean, nu se lasă mai prejos. Stăpâna lui i-a comandat un frac tocmai din Ucraina. 

Publicația de peste Ocean mai notează că la petrecere invitații vor mânca un tort creat de un cofetar renumit, iar fotografiile vor fi realizate de un fotograf obișnuit cu astfel de evenimente ieșite din comun.

Deși numele rasei ar indica faptul că are origine franțuzească, bulldogul francez provine, de fapt, din Anglia. Rasa bulldog francez a apărut pe la 1800, din încrucișarea câinilor bulldog englez cu șoricarii locali din Franța.

FULLSCREEN
Whoopi Goldberg își însoară câinele cu o „franțuzoiacă” get-beget. Actrița face petrecere mare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies