www.sport.ro s-a mobilat!

www.sport.ro s-a mobilat!
Citeste mai mult despre: sport.ro, Africa, Cupa Mondiala,
Data: 11 Iunie 2010
www.sport.ro, site-ul cu cel mai mult continut video din Romania, declanseaza marea sarabanda a Cupei Mondiale si le ofera vizitatorilor versiunea de mobil.

Noul m.sport.ro este conceput in asa fel incat utilizatorii sa aiba acces la adevaratul Oscar: “Pariu cu aFRICA”. De azi, impatimitii fotbalului afla direct de pe telefonul mobil tot ce se intampla in luna de miere a barbatilor din Africa de... Sut: stiri cu rele, dar mai ales cu BUNE, cine a dat gol pentru Spania, ce declara Maradona dupa meciuri sau cum sarbatoresc suporterii marile victorii.

www.sport.ro, singurul site unde se face febra musculara de la umor sportiv tratat cu seriozitate, da rezultate: LIVESCORE de la toate meciurile, reactii si declaratii cu eroii Mondialului, povesti si reportaje cu echipele care se bat la titlu si cele mai proaspete stiri.

Si asta nu e tot! Site-ul preferat al barbatilor din Romania le da acces nelimitat utilizatorilor la peste o mie de meciuri LIVE online: Europa League, Cupa Romaniei, meciurile nationalei, Liga 2, Liga Campionilor la handbal, box, etc.

Pe langa versiunea mobila, www.sport.ro a pregatit utilizatorilor un layout nou, dinamic, modern, usor de folosit si o sectiune special dedicata Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Messi beaucoup!

Sport.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precumwww.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro si www.wrestlingfan.ro.

 

 

 

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO