„Asta e Sparta!” Prima reacție a lui Gerard Butler când s-a întors în Sparta, cu flacăra olimpică

bdquo;Asta e Sparta!  Prima reacție a lui Gerard Butler când s-a întors în Sparta, cu flacăra olimpică
Gerard Butler s-a întors pe bune în fostul oraș antic Sparta, din Grecia, pentru a promova Jocurile Olimpice de la Tokio, din acest an.

Actorul scoțian Gerard Butler a purtat flacăra olimpică de la Mytras la Sparti, actualul oraș ridicat pe vechiul amplasament al celebrei cetăți antice Sparta. Butler a fost primit de localnici ca un erou, având în vedere succesul răsunător al filmului 300 – Eroii de la Termopile, în care a avut rol principal.

Invitat la tribună să spună câteva cuvinte, Gerard Butler a rostit și celebra sa replică „Asta e Sparta!”, în uralele celor prezenți. Vedeți reacția localnicilor mai jos!

Flacăra olimpică a fost preluată de un alt alergător, fiindcă aceasta trebuie să ajungă la Atena la 19 martie. 

Torța olimpică a fost aprinsă la 12 martie în vechea cetate grecească Olympia și predată alergătorilor care o vor purta vreme de 121 de zile până în Japonia. 

FOTO: Profimediaimages.ro

La 26 martie, torța va intra pe teritoriul Japoniei, unde va fi purtată în 47 de regiuni ale țării. La Tokio trebuie să ajungă la 10 iulie 2020, după care va fi purtată pe străzi mai multe zile.

Jocurile Olimpice de Vară de la Tokio sunt programate între 24 iulie și 9 august 2020. Autoritățile japoneze au declarat recent că nici nu se gândesc să amâne sau să anuleze evenimentul sportiv, în ciuda pandemiei de coronavirus. 

Însă, delegațiile sportive din unele țări ar putea alege să nu-și trimită reprezentanți dacă pericolul persistă.

Fotografii: Profimediaimages.ro/wall.alphacoders.com

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Gerard Butler

FULLSCREEN
„Asta e Sparta!” Prima reacție a lui Gerard Butler când s-a întors în Sparta, cu flacăra olimpică
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO