• Emisiuni
  • Clanul
  • Silviu Mircescu, dezvăluiri din culisele serialului „Clanul”: „Personajul meu e foarte inteligent”

Silviu Mircescu, dezvăluiri din culisele serialului „Clanul”: „Personajul meu e foarte inteligent”

Silviu Mircescu, dezvăluiri din culisele serialului „Clanul”: „Personajul meu e foarte inteligent”

În această toamnă, PRO TV aduce în fața telespectatorilor un nou serial, „Clanul”, care îi va ține cu siguranță pe români cu sufletul la gură în fața micilor ecrane.

Printre actorii care joacă în serialul care se va vedea și pe VOYO se numără și Silviu Mircescu, iar recent a vorbit, într-un interviu pentru PRO TV PLUS despre cum se înțelege cu actorii din „Clanul”: „Jucăm cu elita... doamna Carmen Tănase, domnul Geroge Ivașcu, domnul George Mihăiță, Șerban Pavlu, ți-i enumăr pe toți... Echipa e foarte bine sudată, pentru că Anghel Damian, regizorul, a ales foarte bine și ne potrivim foarte bine fiecare pe rolul pe care îl interpretăm. Când vii la filmare, nu-ți mai vine să pleci acasă, pentru că totul e foarte mișto. Personajul meu e foarte inteligent și foarte atent cu ce se întâmplă. Sper să fie bine primit”.

Silviu Mircescu a vorbit și despre momentele când nu este la filmări, afirmând că timpul liber și-l petrece cu familia. „Activitatea mea preferată este cea de părinte. În momentul în care nu sunt la filmări, îmi petrec timpul liber cu familia”, a spus, printre altele, actorul.

Vezi mai jos interviul integral:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni