• Emisiuni
  • Clanul
  • Îți mai amintești ultimul episod din sezonul 2 CLANUL? Dacă nu, urmărește acum momentele cheie și pregătește-te pentru următorul capitol

Îți mai amintești ultimul episod din sezonul 2 CLANUL? Dacă nu, urmărește acum momentele cheie și pregătește-te pentru următorul capitol

Povestea serialului Clanul nu este nici pe departe de a se încheia! Urmează un nou sezon cu alte povești întunecate de familie, mai mult suspans și acțiune cât cuprinde! Dacă ai uitat ce s-a întâmplat în ultimul episod din sezonul 2, îți reamintim noi!

Personajele pe care cu toții le așteptăm să se întoarcă pe micile ecrane au fost greu încercate în sezonul 1 și 2 din CLANUL. Informațiile, cu bune și cu rele, au fost puse cap la cap, adevărurile îngropate zeci de ani au început să iasă la suprafață, iar faptele din trecutul lui Tătuțu se trezesc la viață și îl aduc la capătul puterilor.

Despre acest lucru este vorba și la finalul ultimului episod din sezonul 2 Clanul, o scenă esențială care face trecerea către următorul capitol al poveștii.

Cu Tătuțu rămas prins în propriile probleme, Florinel răpit de Ciomag și Vera arestată, așa va continua primul episod din sezonul 2 CLANUL. 

„Florinel e dispărut și Vera arestată! Mă lucrezi, gabore. Mircea te-a văzut că ești șarpe. Și Sergiu te-a văzut și eu am crezut în tine mai mult ca în ei”, i-a spus Tătuțu lui Tudor. Să fie oare semnul unei noi amenințări? 

Telespectatorii noștri fideli vor afla în curând ce se întâmplă cu personajele lor preferate, căci cel de-a treilea sezon CLANUL va avea premiera luni, 11 septembrie, de la 20.30, simultan pe PRO TV și VOYO

Urmărește primul episod din CLANUL simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, serialul va fi disponibil cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni