• Emisiuni
  • Clanul
  • Finalul sezonului trei din CLANUL a fost în topul preferințelor telespectatorilor! Peste 1.2 milioane de oameni s-au uitat, aseară, la serial

Finalul sezonului trei din CLANUL a fost în topul preferințelor telespectatorilor! Peste 1.2 milioane de oameni s-au uitat, aseară, la serial

Finalul sezonului trei din CLANUL a fost în topul preferințelor telespectatorilor! Peste 1.2 milioane de oameni s-au uitat, aseară, la serial

O poveste care i-a ținut pe telespectatori, în fiecare luni seară, în fața televizoarelor și care i-a lăsat, de fiecare dată, cu semne de întrebare și cu dorința de a derula timpul cât mai rapid până la următorul episod.

Un serial fenomen care a adus în prim plan povestea a doi frați pe care soarta i-a despărțit, dar hazardul i-a apropiat fără să știe. CLANUL a ajuns, aseară, la finalul celui de-al treilea sezon, iar cei de acasă nu au ratat niciun minut din episodul care a arătat că adevărul iese mereu la iveală.

CLANUL a fost lider de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:58, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.9 puncte de rating și 25.2% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.3 puncte de rating și 19.9% share. Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul.

Alianța Magda – Sofia a trecut prin cel mai puternic test de la început și până acum. Surpriza? Ascunzișurile le-au apropiat și mai mult și le-au adus mână în mână cu cel care le-a fost dușman – Pelicanu’. ”Noi toți trei avem un singur dușman care ne-a făcut nenorociri și ne-a stricat viața: Tătuțu`. Da` potențialul care-l avem toți trei, dacă ne punem la un loc, nu ne mai doboară nimic”, le-a spus acesta înainte de a parafa o înțelegere care ar putea schimba totul pe viitor.

Un alt test va trebui să-l dea și Luminița, acum că știe că Tudor este în viață, dar nu are voie să spună nimănui. Nici măcar Ilincăi. Despre căutare este vorba și în viața lui Costoiu, care e pe cale să o piardă pe Silvia, femeia pe care o iubește. Să fie oare Bebe cel care îi va distruge și acum prezentul și viitorul?

Întrebări fără răspuns. Întâlniri cu potențiale morți iminente. O poveste ce continuă. Filmările pentru sezonul 4 au început deja, iar echipa pregătește un final al poveștii ce nu va putea fi ratat.

 Cele trei sezoane ale serialului sunt disponibile online, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni