• Emisiuni
  • Clanul
  • Giveaway CLANUL. Intră în concurs și câștigă cele mai tari premii!

Giveaway CLANUL. Intră în concurs și câștigă cele mai tari premii!

Giveaway CLANUL. Intră în concurs și câștigă cele mai tari premii!

Ai urmărit serialul CLANUL cu sufletul la gură? Pregătește-te de câștig! Spune care este scena ta preferată din toate cele patru sezoane poți câștiga unul dintre cele 5 tricouri CLANUL sau chiar un premiu special!

Tensiunile ating cote maxime în ultimele episoade din CLANUL, iar dacă te consideri cel mai mare fan, ai șanse uriașe de câștig!

Magda, soția lui Bebe Măcelaru, se numără printre cele mai admirate personaje din serialul CLANUL și nu o spunem noi, ci oamenii de acasă, care i-au urmărit evoluția pe parcursul celor patru sezoane.

„Fără doar și poate, Jojo Aka Magda. Personajul ei a trecut pe tot parcursul serialului prin foarte multe situații care au transformat-o din fana nr. 1 a soțului ei Bebe în cea mai mare inamica a lui. Pentru binele lui Florinel și-a scos toate "armele" din dotare ca să îl protejeze și a înfruntat pe oricine, oricând, ca să ii fie lui bine, exact ca o leoaica. Am descoperit încă o data latura ei umana atunci când deși spunea ca ar omorî-o pe Vera cu mâinile ei, aflând ca aceasta a murit, a plâns ca după copilul ei. Totuși, este un personaj destul de ușor de manipulat. Nu m-ar mira dacă ar oferi surprize pana la finalul serialului, ma refer la o eventuala împăcare între ea și Bebe”, a spus cineva în comentarii la postarea pentru concurs.

„Mie personal mi-a plăcut evoluția Magdei. A demonstrat ca este o femeie puternica, deși poate la început am fi fost tentați sa spunem ca este o soție loiala și supusă soțului, care nu iese din cuvântul lui, chit ca nu ii convine ce facea/spunea el. Pe parcurs, a reușit sa se desprindă de el, sa își găsească aliați (mai mult o aliata) și sa pornească un plan către unul dintre cei mai de temut și indestructibila oameni, șeful de clan, Bebe Macelaru' care se întâmplă să fie și soțul ei și motivul frustrării acumulate și supărării refulate. Ca mama care își iubește ENORM de mult copilul și trăiește pentru el (a înghițit tot ce a făcut Bebe, pentru Florinel), rezista acum cu stoicism dorului de el și lupta din tot sufletul pentru a-l stra ge din nou la piept. O consider o eroina, care cu toate ca a mai greșit și nu e un om cu școala, reușește sa ne surprindă (plăcut zic eu) și sa lupte pentru ce este cel mai important în viata, dând un exemplu bun și altor femei în situații asemănătoare”, a mai explicat un fan CLANUL.

Intră acum pe Instagram CLANUL, urmărește postările despre concurs și scrie în secțiunea de comentarii evoluția cărui personaj te-a impresionat! Nu uita! Poți intra în cursa pentru tricourile personalizate CLANUL și pentru premiul special până joi, 2 mai 2024!

Anunțul celor 5 câștigători, dar și a celor 10 extrași pentru tombolă o să aibă loc vineri, pe Instastory CLANUL.

View this post on Instagram

A post shared by Clanul (@clanulserial)

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni