• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Cristina Bâtlan, mereu optimistă, deși a avut un accident: "Când faci prea multe lucruri în același timp, o pățești!"

Cristina Bâtlan, mereu optimistă, deși a avut un accident: "Când faci prea multe lucruri în același timp, o pățești!"

Cristina Bâtlan, mereu optimistă, deși a avut un accident: "Când faci prea multe lucruri în același timp, o pățești!"

Au început filmările pentru al patrulea sezon Imperiul Leilor, iar Cristina Bâtlan e plină de energie pozitivă, chiar dacă are parte și de provocări.        

Chiar pe pagina ei de Instagram a scris că a avut un accident care îi cauzează probleme de ordin fizic:
 
"Se spune că atunci când vrei să faci prea multe lucruri în același timp o pățești! Asta mi s-a întâmplat mie, m-am accidentat la urcatul scării, vorbind la telefon și gândindu-mă, evident, la altceva…. M-am ales cu o fisură la coaste și nu e usorrr! Ce îmi recomandați?"

Vezi ce a postat Cristina Bâtlan pe pagina ei de Instagram în Galeria Foto
 
Cristina Bâtlan a primit o mulțime de recomandări de la fanii de pe Instagram, dar și urări de însănătoșire grabnică. Așa cum era de așteptat, chiar și în aceste condiții, își păstrează tonusul, energia și optimismul - și asta nu doar pentru filmările de la Imperiul Leilor. 

Și în acest sezon Imperiul Leilor, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult.

Opt lei se vor afla în fața celor de acasă. Cei care revin  sunt: Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert, Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City.

Vezi ce a postat Cristina Bâtlan pe pagina ei de Instagram în Galeria Foto
 
Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare. 
Imperiul Leilor – Investește în tine!

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni